BouwProfs

De bouw online verbonden.

2010-verven presteren slechter en zijn ook nog eens duurder... herrie in de schildersbranche.


'Het is gevaarlijk om te beweren dat alle 2010-verven slecht zijn, omdat u daarmee alle verffabrikanten over één kam scheert'. 

Global Paint windt zich op over de uitlatingen van Meffert-direceteur Hans Joachim Güttler, en nodigt de CEPE-bestuurder in Beneden-Leeuwen uit. 
Marketing & Sales-medewerker Ralph Peters van Global Paints reageert op de berichtgeving van SchildersVakkrant over de redevoering van CEPE-bestuurslid en Meffert-directeur Hans Joachim Güttler voor de UNIEP, afgelopen maand in München. 

Daarin stelde Güttler, kort door de bocht, dat de verven die aan de Verfrichtlijn 2010 voldoen in veel opzichten slechter presteren dan hun voorgangers, terwijl ze wel duurder zijn om te maken. 

Peters: 'Zoals al eerder gemeld kunnen wij veel van de beweringen van de heer Güttler weerleggen en vinden wij het erg gevaarlijk om alle verffabrikanten over een kam te scheren. 
Om dit kracht bij te zetten heb ik hem uitgenodigd voor een bezoek aan onze fabriek. Dan mag hij zelf de producten van Global Paint komen testen. Sterker nog. Hij mag ze mee nemen om te laten testen, onderzoeken, etc. Dan zal blijken dat onze oplosmiddelarme,- en 2010-producten prima verwerken en duurzaam zijn. 
Ook de prijzen zijn gelijk gebleven. Alleen de 2010 producten zijn idd wat duurder, maar die komen nog niet in de buurt van 20%.'

Weergaven: 97

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+