BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ik ben op zoek naar bouwprofs die zich actief bezig houden met de senioren doelgroep. Wie helpt?

Zoals we enige tijd geleden al aankondigden, organiseert het Nederlands Instituut voor de Bouw in samenwerking met BouwProfs begin 2015 een congres over de komende vergrijzingsgolf in Nederland en welke kansen dit de bouw biedt.

We willen tijdens het congres veel aandacht besteden aan reeds lopende succesvolle (en ook minder succesvolle) projecten in Nederland. In dat kader ben ik op zoek naar inspirerende voorbeelden van bouwprofs (bouwers, architecten, planologen etc) die zich met de senioren doelgroep bezighouden. Wie helpt? Geef je tip dan door via deze discussie of  stuur me een mail. Alvast bedankt!

Weergaven: 385

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Dag Michel,

Ik wil je graag wijzen op het boek dat onlangs is verschenen "Het verpleeghuis van de toekomst is (een) thuis" (http://www.bsl.nl/shop/het-verpleeghuis-van-de-toekomst-is-eenthuis...). Net als een aantal andere BouwProfs heb ik hieraan mogen bijdragen. 

Daarnaast kan ik je ook in contact brengen met een aantal mensen die onderzoek hebben gedaan naar bouwen voor mensen met dementie of een aantal gerealiseerde projecten waar Forbo aan heeft bijgedragen.

Groeten,

Marieke Lambrecht

Wij stellen ons graag aan u voor!

MCS Keuken & Comfort is een Twents bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en levering van producten voor de ergonomische sector met daarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel. MCS  heeft jarenlange ervaring met de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld.

Tevens biedt MCS Keuken keukens voor de valide mens aan: zowel particulier als in projecten. 

Naast de technische achtergrond en bijdrage aan de ontwikkeling van de meeste MCS Keuken & Comfort producten, is MCS Keuken & Comfort in staat een totaalconcept aan te bieden (wandbescherming, vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot en met oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 150 m2 showroom in Hengelo (Overijssel) biedt ruime keus aan cliënten hun (aangepaste) huis volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door onze onderhoudscontracten en ERGO-garant keurmerk. 

Wij zijn gaandeweg betrokken geraakt in diverse projecten als bijvoorbeeld "Lang Zult U Wonen" van de provincie Overijssel (http://www.langzultuwonen.nl) , "Comfortabel Wonen" van de Technische Unie en "Seniorvriendelijke Gemeenten" van Actorion (www.activeageing.nu). 

 

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+