BouwProfs

De bouw online verbonden.

Graag ontvang ik informatie en ervaringen over het toepassen van E en W installaties in kleine studio's ca. 35 m2  t.b.v. jongeren- studentenhuisvesting. Zowel individueel als collectieve voorzieningen.

Wie heeft info, tips en trucs voor mij? Tevens ontvang ik graag namen van installateurs die hierin gespecialiseerd zijn of merken en/of toepassingen van installaties ed. Ik hoor het graag van jullie.

Weergaven: 867

Je kunt niet meer reageren op deze discussie.

Berichten in deze discussie

Smit Elektra Volendam, René de Koning - KWEKEL Den Bosch, Hans KWEKEL, Cevesin Dieren, Roland van Essen

Beste Henk, 

Ik kan je daar redelijk veel over vertellen maar dan is het verstandig dat we binnenkort even een afspraak maken om te kijken wat precies de bedoeling is.

Theo Beelien

Westerdijk 

Hallo Henk,

 

E&W is best breed en er zijn talrijke adviseurs die zich hier in gespecialiseerd zijn. Dit is mijn ervaring met wel is waar grotere ruimten maar wellicht heb je hier toch iets aan.

 

In 2010 was ik als uitvoerend procesmanager in het kader van het Rijksprogramma Frisse Scholen betrokken bij de renovatie van meerdere basisscholen. Het ging daarbij om gebouwen die slecht scoorde op isolatie en luchtkwaliteit. Het programma omvatte bouwkundige en E&W maatregelen. In de E&W zaten nieuwe mechanische ventilatiesystemen al dan niet in combinatie met verwarming hebben en energie zuinige verlichting. Omdat het zoveel diverse gebouwen en ruimten betrof hebben zowel gewerkt met centrale als decentrale systemen. Ik heb toen veel gehad aan de adviezen van Marcel Mollenhorst (marcel@mollenhorst.nl).

 

Maar zoals gezegd er zijn er vele die je hierin kunnen adviseren. Wat ik je wel mee kan geven is om zaken zo integraal mogelijk aan te pakken en kijk ook kritisch naar de gebruikerseisen. Geluidsoverlast bijvoorbeeld. Hoe beter de systemen op elkaar zijn afgestemd hoe beter het rendement en hoe lager de energie en beheerkosten. Een investering die moeite waard is.

 

Succes Sacha Stolp

beste Henk,

daar zijn veel opties en mogelijkheden voor. is het een permanente situatie of een tijdelijke?

wij hebben veel ervaring in studentenhuisvesting dus als je wilt kan je ons zeker benaderen.

gr

john capitein

Wij hebben hier veel ervaring mee ; echter de constructie van het gebouw moet geschikt zijn hiervoor.

Meer weten : www.slimlinebuildings.com  met voorbeelden en tips op : OVER SLIMLINE FAQ's

Beste Henk, heb redelijk ervaring in het voorzien van internet, tv en telefoon aansluitingen in studentenhuizen. Ervaring leert dat je dit het beste kunt afschermen en op afstand beheert.

Graag denk ik met je mee om hier een passende oplossing voor te vinden. Wanneer je interesse hebt, we pakken dit op van aanleg, onderhoud tot beheer zonder dat je er omkijken naar hebt.

Mijn ervaring is dat internet meer prioriteit heeft dan een bed, althans bij studenten dan.

Hoor graag van je, groet.

Beste Rene,

Bedankt voor je reactie

Ing. René Verlaan zei:

Smit Elektra Volendam, René de Koning - KWEKEL Den Bosch, Hans KWEKEL, Cevesin Dieren, Roland van Essen

Beste Theo,


Bedankt voor je reactie

Gr

Henk
Theo Beelien zei:

Beste Henk, 

Ik kan je daar redelijk veel over vertellen maar dan is het verstandig dat we binnenkort even een afspraak maken om te kijken wat precies de bedoeling is.

Theo Beelien

Westerdijk 

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+