BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gezocht een kunstschilder die bijbelse plafond en wandschilderingen kan maken voor een groot project in het buitenland.

Joop van der Vinne is op zoek naar een kunstschilder die bijbelse plafond- en wandschilderingen kan maken, als onderdeel van een groot project in het buitenland. Het niveau van de schilderingen kan je op deze foto zien. Ken je een schilder die dergelijke kwaliteit kan leveren? Geef je tip dan door aan Joop via deze discussie.

Weergaven: 1999

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Allemaal,

Bedankt voor alle reacties. De voorlopige keuze is gemaakt en we zijn samen het project verder aan het uitwerken. De foto's komen tzt wel op http://www.facebook.com/ObiJacksonFoundation
Vr. Groeten Joop van der Vinne



Beste Joop,

Fijn dat u iemand gevonden heeft, veel succes ermee!

In 't verleden hebben wij een groot aantal decoratieprojecten uitgevoerd en weten dat voor zoiets een heel team nodig is.  Mochten er nog mensen nodig zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.  Wij stellen ons graag dienstbaar op.  

Succes en beste groeten,

peter.schot@skynet.be,  www.peterschot.be

Beste allemaal. Bedankt voor de reacties . Er is inmiddels een keus gemaakt en we zijn druk doende de opdracht te formuleren en af te ronden. Via de facebook pagina http://www.facebook.com/ObiJacksonFoundation?ref=hl kun je op de hoogte blijven van deze en meerdere ontwikkelingen.

Bouwprofs, bedankt voor het faciliteren van deze aanvraag.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+