BouwProfs

De bouw online verbonden.

Werkspot.nl organiseert de Vakman van het Jaar 2009 verkiezing en is op zoek naar Sponsoren!

Zoals u wellicht weet organiseert Werkspot ook dit jaar weer de VAKMAN VAN HET JAAR verkiezing. De verkiezing van vorig jaar heeft de nodige persaandacht gekregen en er is zelfs ruim aandacht aan besteed in het NOS-journaal. Dit jaar pakken we het absoluut grootser aan. Bij voldoende sponsoren zal er een evenement georganiseerd worden wat zijn weerga niet kent en waar we ongeveer 1.000 ZZP-ers denken te mogen ontvangen. Het zal dus het ZZP-event van het jaar 2009 worden.

Een groots evenement als dit gaat niet gepaard zonder de samenwerking met de juiste sponsoren. Ik hoef u niet uit te leggen dat het voor u als potentiële sponsor uiterst interessant is om uw naam aan dit evenement te verbinden, u bereikt nl niet alleen de vakmannen in het hart van uw expertise tijdens dit evenement, maar ook via alle media-uitingen die er mee gepaard gaan en alle uitingen die Werkspot zelf doet.

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de ‘Dutch auction’, een veiling waar men alleen kan onderbieden. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden. Verder geven opdrachtgevers een rapportcijfer zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl

Momenteel is Werkspot met een kleine 500.000 bezoekers per maand op de site en meer dan 3 miljoen pageviews ruimschoots marktleider op het vlak van online aanbesteding van klussen. In de maanden september en oktober zal er een grootscheepse radio- en TV-campagne te horen en zien zijn, wat naar verwachting het platform werkspot.nl een enorme impuls zal geven.

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden die we u kunnen bieden inzake sponsoring en/of advertising, dan verzoek ik u een mail te sturen naar adverteren@werkspot.nl of met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

Pascal Joore

Weergaven: 143

Bijlagen:

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+