BouwProfs

De bouw online verbonden.

Cock van der Kaaij
  • Breukelen
  • Nederland
  • energie & milieu
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Cock van der Kaaij

Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis.
6 antwoorden 

Doorgaan

Tags: binnentemperatuur, ventilatie, passiefhuis

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Godard van Beekhoff 10 Jul.

 

De pagina van Cock van der Kaaij

Vandaag op BouwProfs

Godard van Beekhoff heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Beste Cock,  Het lijkt een bijzondere oplossing met de schoorsteen. Zoals al eerder gezegd is, bij een ventilatie met warmte wisseling word dit automatisch te verzorgd. Bij een standaard WTW word daarvoor een bypass gebruikt zodat…"
10 Jul
Cock van der Kaaij heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Heren, om de discussie weer op het juiste pad te krijgen: uiteraard staat deze zomerventilatie los van de normale ventilatie (balansventilatie met WTW, geen ongezonde bouwmaterialen en meubelen), in de PHPP zit ik nu aan ventilatievoud voor de…"
5 Jul
Jacob Wiering heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Beste Cock, Zoals door Carl-Peter gezegd is een zomernachtluik zeer praktisch in gebruik. Wij produceren passiefhuis kozijnen in een moderne of Hollandse uitstraling met deze zomernachtluiken geïntegreerd in de…"
5 Jul
ron m r bosch heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Peter is hier ook een vrije docenten, studenten versie van beschikbaar?  Wil wel eens kijken wat dat programma doet ook rekenkernen inzichtelijk? Met vriendelijke groet,   Ron.M.R.Bosch | Sr Teacher Installation Technology BMU | Hogeschool…"
5 Jul
Carl-peter Goossen heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Zet het even in de nieuwste PHPP 9.61 dan kan je de nachtventilatie geheel door rekenen. Als je aan beide zijden van je huis een zomernachtluik maakt is vaak dan al voldoende om een doorspuibaarheid van 1,8 voud te krijgen vanwege de verschil in…"
5 Jul
ron m r bosch heeft gereageerd op discussie Oplossingen gezocht voor zomerventilatie van een Passiefhuis. van Cock van der Kaaij
"Beste Cock Een leuk idee alleen zal er een trekhoogte moeten zijn om de af te werken lucht in de woning die warm is, opgang te brengen. Het creëren van een zogenaamde thermische trek. Warme lucht stijgt omhoog en er ontstaat vervolgens…"
5 Jul
Discussie geplaatst door Cock van der Kaaij

Zomerventilatie Passiefhuis

Voor een Passiefhuis zoeken we een nette oplossing voor de nachtventilatie. In het ontwerp zit een 'schoorsteen' die in de warme zomernachten via natuurlijke trek de binnentemperatuur richting de…Lees verder...
4 Jul
BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor Cock van der Kaaij
"Beste Cock, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed.  Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen.…"
4 Jul
Cock van der Kaaij is nu lid van BouwProfs
4 Jul

Profielgegevens

Werkgebied:
energie & milieu
Werkzaam bij:
Huis2050
Functie:
adviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://huis2050.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ervaring met energieconcepten. Bouw op dit moment een voorbeeldwoning/kantoor volgens Passiefhuisconcept.

Prikbord (1 commentaar)

Op 4 Juli 2017 om 9.19 zei BouwProfs Redactie...

Beste Cock,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+