BouwProfs

De bouw online verbonden.

Germ Eppinga
  • Almere
  • Nederland
  • engineering
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (10)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Germ Eppinga

Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012
10 antwoorden 

Ik zoek een bouwkundig (advies-)bureau met ondermeer specifieke expertise op het gebied van brandveiligheid (o.b.v. Bouwbesluit 2012), om een beoordeling met bijbehorende rapportage op te stellen…Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Germ Eppinga 13 Sept 2016.

 

De pagina van Germ Eppinga

Vandaag op BouwProfs

Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Allen veel dank voor de reacties. Ik heb ondertussen contact gehad met een aantal bureau's, en een rapport ontvangen. Ik vond het eigenlijk ook niet opportuun een hele "aanbestedingsprocedure" op te tuigen waarbij dan de diverse…"
13 Sept 2016
Carl-peter Goossen heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"De beste: Bureau Veldweg BV Bezoekadres: Veldweg 33 A 5431 CH Cuijk Postadres: Postbus 100 5430 AC Cuijk info@bureauveldweg.nl T: (0485) 44 28 01 Doen we al jaren zaken mee. Wij deden het vaak zelf, maar we merkten dat we net te weinig opdrachten…"
31 Aug 2016
Frank de Graaff heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Een bureau met veel expertise op het gebied van brandpreventie , ook in relatie tot bouwkundige oplossingen is Altavilla uit Eindhoven. 088-2323500  www.altavilla.nl Veel succes, Frank de Graaff De Graaff Advies bv Onafhankelijk glasadviseur"
31 Aug 2016
Sander Perfors heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Hoi Germ, goede ervaring met Versalus. Onafhankelijk bureau met veel kennis over Brandveiligheid. Dit bureau zit in Roermond. Koen Smits 06 10707990 Veel succes, Sander"
31 Aug 2016
Johan van Diessen heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Wij hebben zeer goede ervaringen met Bosboom brand en bouwadvies. gespecialiseerd in uw vraagstuk. telefonisch contact :+31652811311"
31 Aug 2016
Jaap Dijkema heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Beste Germ,  Graag vraag ik één van onze relaties. Om welke regio gaat het precies? Kijk sowieso eens naar onze tritium vluchtrouteaanduiding zonder onderhoud. Dit is de meest duurzame en goedkope vorm van (verplichte)…"
31 Aug 2016
Rob van Doorn heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Beste Germ, Ik heb heel goede ervaringen met 2Advise in Roosendaal (Brabant). Vooral de relatie tussen praktijk en theorie (Bouwbesluit) weten zij goed te analyseren. Groet, Rob"
31 Aug 2016
Albert J. Boom (RekenService) heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Germ, ik kan je hier Ewout van Halteren van StudioBouwtechniek uit Drachten aanbevelen. Is zeer ervaren met brandvraagstukken. Hij is een adviseur die denkt in oplossingen en hoe het anders en slimmer kan. Ook belangrijk hij kan snel schakelen! Doe…"
31 Aug 2016
Mark Hassink heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Beste Germ, met ons ingenieursbureau Vrijborg kunnen wij je prima verder helpen met deze vraag. Wij hebben een aantal brandveiligheidsexperts in dienst die dagelijks met dergelijke vraagstukken bezig zijn voor o.a. woningbouwverenigingen,…"
31 Aug 2016
Michel Eek heeft gereageerd op discussie Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012 van Germ Eppinga
"Germ, ik kan je het bedrijf LPB Sight uit Nieuwegein van harte aanbevelen. Zij verzorgen voor BouwProfs de training Brandveiligheid in Gebouwen en zijn zeer deskundig op dit gebied. Vraag even naar Bram Kersten, hij is de trainer."
31 Aug 2016
Discussie geplaatst door Germ Eppinga

Gezocht: bureau met expertise in brandveiligheid Bouwbesluit 2012

Ik zoek een bouwkundig (advies-)bureau met ondermeer specifieke expertise op het gebied van brandveiligheid (o.b.v. Bouwbesluit 2012), om een beoordeling met bijbehorende rapportage op te stellen t.a.v. al dan niet noodzakelijke voorzieningen met betrekking tot brandveiligheid en ook toegankelijkheid. En deze rapportage specifiek onderbouwd o.b.v. hetgeen het Bouwbesluit 2012 hieromtrent voorschrijft. Het gaat om een naar mijn inzicht vrij eenvoudige situatie in een flatgebouw met vijf…Lees verder...
26 Aug 2016
Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Vraag over het bevestigen van een stalen balkon aan de gevel. van G.Gorter
"Eeven vanuit het eerste gezonde boerenverstand denkend: een idiote oplossing. En ook: hoe kan men dit bedenken als kennelijk zijnde iemand met constructief inzicht/ constructieve opleiding??? Zoals ik mij van school nog kan herinneren kan metselwerk…"
22 Feb 2016
Germ Eppinga heeft gereageerd op blogbijdrage Asbest in ons leidingwater, is dat gevaarlijk of niet? van Michel Eek
"Een ander aspect lijkt me ook de moeite waard: als het water verdampt komen de asbestvezels weer in de lucht terecht en daarmee ook in de luchtwegen. (bijv. de planten in de tuin/ het gazon sproeien; de vloer schoonmaken met een sopje)"
28 Apr 2015
Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Houten onderslag balk dak verstevigen met minimale ingreep, hoe doe ik dat? van Jesse Smink
"@Martien Jansen; wat is jouw "oplossing" dan? Vlgs mij is het al gunstig(er) voor de doorbuiging dat er een negatief moment in de balk t.p.v. de tussenmuur optreedt. Dat werkt i.i.g. het positieve moment over de vrije overspanning tegen,…"
28 Mrt 2013
Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Houten onderslag balk dak verstevigen met minimale ingreep, hoe doe ik dat? van Jesse Smink
"De oplossing van Eddy Stevelink lijkt mij hier heel geschikt. Met vastspijkeren/of schieten met spijkers in een patroon van ## centimeter hart op hart (wel even aan rekenen, ook lengte van draadnagels is belangrijk) krijg je al gauw een betrouwbaar…"
27 Mrt 2013
Germ Eppinga heeft gereageerd op discussie Internit plaatmateriaal van Kor Hania
"Zeer waarschijnlijk (cementgebonden) asbest. Ga zeer zorgvuldig te werk en niet over één nacht ijs, dus (professionele/ gecertificeerde) onderzoeken laten doen met als gevolg misschien mannen in witte pakjes die het weg moeten halen."
26 Feb 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
engineering
Werkzaam bij:
Civieltechnisch Projectbureau Eppinga
Functie:
eigenaar / freelancer
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://Linked In
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Werkvoorbereiding op het gebied van civiele techniek.

Prikbord (2 commentaren)

Op 8 Oktober 2012 om 9.19 zei Michel Eek...

Beste Germ,

Dank voor je aanmelding voor de BouwProfs website. Je kunt hier de betreffende discussie vinden en reageren.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek

Op 9 Oktober 2012 om 13.14 zei Michel Eek...

Beste Germ,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+