BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jan Geerts
 • Man
 • Diessen -NB-
 • Nederland
 • duurzaam bouwen
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (9)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van Jan Geerts

 • Harry Knoors
 

De pagina van Jan Geerts

Vandaag op BouwProfs

Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Variant op ventilatiesysteem, Welke haken en ogen zijn er? van Berend Hartman
22 Jun 2017
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Variant op ventilatiesysteem, Welke haken en ogen zijn er? van Berend Hartman
"Het QualityFlow Systeem van Itho heeft een gelijkwaardigheidsverklaring en mag dus toegepast worden. Voor andere systemen / varianten zijn ook gelijkwaardigheden te bedenken. Zie het Bouwbesluit alsjeblieft niet als belemmering maar als…"
22 Jun 2017
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Variant op ventilatiesysteem, Welke haken en ogen zijn er? van Berend Hartman
"Beste Berend, Goed dat je je verdiept in de vele keuzes voor je nieuw te bouwen woning, waaronder de ventilatie. (Om een kader te schetsen: ik heb een eigen adviesbureau waarmee ik bewoners adviseer over comfortabel, gezond en energiepositief…"
22 Jun 2017
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Zelfsluitende deur garage en bijkeuken? van Luut Rozenga
"Tussen een garage en bijkeuken moet een thermisch isolerende deur geplaatst worden. De garage is immers sterk geventileerd en ligt zodoende buiten de thermische schil van de woning. (Ook de muur tussen woning en garage moet geïsoleerd…"
25 Jul 2016
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Waarom worden de Rc - eisen vanuit het Bouwbesluit door aannemers genegeerd? van Ton Kowalczyk
"Ik ben adviseur, waardoor ik niet te maken krijg met prijsopgaven van aannemers. De door jou geschetste reacties van aannemers zijn voor mij echter reden om niet met hun in zee te gaan. Dit straalt immers geen professionaliteit uit en past ook niet…"
25 Jul 2016
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Voldoen 'normale' ventilatieroosters nog wel qua geluidbelasting? van BouwProfs Redactie
"Reactie op casus 1: Omdat de geluidsbelasting op de achtergevel niet bepaald is, neem ik aan dat er sprake is van 1 weg aan de voorkant van het huis en 1 aan een zijkant. In dat geval kan de geluidsbelasting op de achtergevel door iedere goede…"
25 Nov 2014
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Van passiefhuis naar nul energie woning, hoe doe je dat? van Wim Corvers
"Passiefhuis icm de door jou geschetste zonnecollectoren en PV-panelen zijn prima voorzieningen om tot een nul-energiewoning te komen.  Maak een realistische berekening van je verwachtte energieverbruik en stem de collectoren en panelen hier op…"
25 Nov 2014
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Spouwmuur extra isoleren aan de buitenzijde, zinloos of niet? van Kerssemakers Ward
"Beste Ward, Zolang de spouw geheel is afgesloten van de buitenlucht dan klopt kou denkwijze. Vaak zit er echter wel ergens een opening / verbinding naar de buitenlucht. Hoe is bijvoorbeeld de aansluiting ter plaatse van het dak gerealiseerd? En ter…"
21 Nov 2014
Jan Geerts heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer ik het beste een muur aan de buitenzijde als deze gelegen is op het noord westen? van BouwProfs Redactie
"Beste Marianne, Aan de buitenzijde isoleren van een spouwmuur heeft als grote nadeel dat er een spouw aanwezig blijft. (Ik ga er hierbij vanuit dat het buitenblad niet tijdelijk verwijdert wordt.) In de meeste gevallen is dit zeer nadelig voor de…"
12 Nov 2014
Jan Geerts heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
12 Nov 2014
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Jan Geerts
"Beste Jan, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke…"
12 Nov 2014
Jan Geerts is nu lid van BouwProfs
12 Nov 2014

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
BCD Advies
Functie:
eingenaar / adviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://bcdadvies.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Als adviseur binnenklimaat hou ik me bezig met de bouwfysische aspecten van de bouwkunde. Met een integrale visie stimuleer ik het vergroten van het comfort en en verlagen van het energiegebruik.

Prikbord (1 commentaar)

Op 12 November 2014 om 10.00 zei Michel Eek...

Beste Jan,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

We vinden het leuk om wat meer over je te weten te komen. Dus laat iedereen weten wie je bent en voor welk bedrijf je werkt. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een blog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+