BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jochem Migchelbrink
  • Enschede, Overijssel
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (3)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Jochem Migchelbrink

Vandaag op BouwProfs

Jochem Migchelbrink heeft gereageerd op discussie De Nederlandse bouw is niet meer van Nederlanders... maar van Duitsers. van Michel Eek
"Voor zover ik uit het artikel kan opmaken is de concurrentiepositie van Duitse (en terecht opgemerkt hierboven, Roemeense en Poolse) arbeiders veel beter door de strenge arbeidsvoorwaarden binnen Nederland. Waar een Nederlandse aannemer grote…"
5 Jun 2013
Jochem Migchelbrink heeft gereageerd op discussie Moeten we ons zorgen maken om de kwaliteit van de volgende generatie bouwkundigen? van BouwProfs Redactie
"Gezien bovenstaande reacties gaat er een discrepantie ontstaan tussen de huidige generatie 'nieuwe bouwkundigen', en het bestaande werkveld. Immers, studenten worden waarschijnlijk opgeleid voor een toekomst waar het huidige bedrijfsleven…"
29 Mei 2013
Jochem Migchelbrink is één van de meest actieve deelnemers deze maand op BouwProfs.
28 Mei 2013
Jochem Migchelbrink deelde BouwProfs Redacties discussie op Twitter
28 Mei 2013
Jochem Migchelbrink heeft gereageerd op discussie Moeten we ons zorgen maken om de kwaliteit van de volgende generatie bouwkundigen? van BouwProfs Redactie
"Volgens mij is het probleem tweezijdig. Allereerst is een gebrek aan binding met de praktijk (zoals hierboven een aantal keer genoemd) schrijnend. Zo nu en dan een excursie bezoeken en op de fiets naar school wat bouwplaatsen bekijken gaat je echt…"
28 Mei 2013
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Jochem Migchelbrink
"Beste Jochem, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
28 Mei 2013
Jochem Migchelbrink is nu lid van BouwProfs
28 Mei 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Student Bouwkunde
Functie:
4e jaars
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/in/jochemmigchelbrink
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Momenteel ben ik aan het afstuderen aan de opleiding Bouwkunde aan Saxion Hogeschool Enschede.

Prikbord (1 commentaar)

Op 28 Mei 2013 om 13.54 zei Michel Eek...

Beste Jochem,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+