BouwProfs

De bouw online verbonden.

Joep Hermans
  • Man
  • Schimmert, Limburg
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (6)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Joep Hermans

Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan?
6 antwoorden 

Mag ik een fonteintje toepassen in een MIVA toilet? M.a.w. wat is de minimale afmeting voor de wasbak in een mindervalidentoilet? Graag jullie advies en ervaringen.Doorgaan

Tags: wasbak, fontein, MIVA toilet

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan Hoekzema 19 Mrt.

 

De pagina van Joep Hermans

Vandaag op BouwProfs

Jan Hoekzema heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
"Dag Joep, In het bouwbesluit worden geen eisen aan de sanitaire inrichting gesteld: wél aan afmetingen en afwerking van de ruimte. Ik zou in eerste instantie naar het gebouw kijken, waar de voorziening voor nodig is: verzorgingstehuis, sport…"
19 Mrt
Trees Konijn bouwkundige heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
"Natuurlijk wil een minder-validepersoon ook zijn/haar handen wassen. Let goed op het type kraan en de goede hoogte. Zie de link van Richard Muller naar het wenkenblad."
17 Mrt
Richard Muller heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
"Hallo Joep, het bouwbesluit stelt geen eisen aan sanitair, dit valt onder inrichting. Voor advies omtrent het inrichten van een MIVA toiletruimte zie o.a. dit document http://www.batutrecht.nl/download/Wenkenblad%20Sanitair.pdf ;"
17 Mrt
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
17 Mrt
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
"Hoi Joep. Hier kun je allers vinden http://www.pbtconsult.nl/its-criteria philip"
17 Mrt
Joep Hermans heeft gereageerd op discussie Wat is de meest efficiente manier om een EPC van 0,4 te behalen? van BouwProfs Redactie
"Beste Hans, Er bestaan nog veel meer oplossingen om 0,4 of nog lager te halen. Maar t.o.v. de maatregelen die jij noemt, zou ik altijd kiezen voor een laag temperatuursysteem met vloer- of wandverwarming. Een traditionele Hr ketel heeft een veel…"
10 Jun 2015
Joep Hermans heeft gereageerd op discussie Hoe voorkom ik een koudebrug bij de aansluiting spouwmuur op de fundering? van ing. Rob van Rooij
"Beste Rob, Bij een spouwmuur zou ik het binnenblad plaatsen op een strook cellulair glas of op de Thermokimblok van Silka. Met vriendelijke groeten, Joep Hermans"
19 Jan 2015
Joep Hermans heeft gereageerd op discussie Verlijmen van steenstrips op een vlakke ondergrond. van BouwProfs Redactie
"Beste Rinus, Wij hebben hetzelfde probleem bij een gepleisterd woonhuis waarvan wij de eerste bouwlaag willen bekleden met natuursteen strips. Voor ieder type ondergrond moet een specifieke lijm toegepast worden. Ik zou bij een andere leverancier…"
18 Nov 2013
Joep Hermans heeft gereageerd op discussie Vraag over indieningsvereisten bij uitbreiding woning. van Piet Gorter
"Beste Piet, De nieuwe delen van de thermische schil van de uitbreiding dienen een Rc van minimimaal 3,5 m2K/W te hebben. Een EPG berekening wordt alleen vereist bij nieuwbouw. De kwaliteit van de bestaande schillen is moeilijk te bepalen. Aan…"
14 Feb 2013
Joep Hermans heeft gereageerd op discussie schuifraam in monumentaal pand van philip sanders
"Beste Philip, Als architect kom loop ik ook wel eens tegen dit probleem aan. Als er geventileerd moet worden via houten kozijnen in een monumentaal pand, gebruiken wij de oplossing die je via deze link kunt…"
17 Aug 2012
Joep Hermans heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
14 Aug 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Joep Hermans
"Beste Joep, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
16 Jun 2012
Joep Hermans is nu lid van BouwProfs
13 Jun 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
hermansvliegenarchitecten
Functie:
architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.hermansvliegen.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Architect met ruime ervaring in woning- en utiliteitsbouw, horeca, gezondheidszorg en sport.

Prikbord (1 commentaar)

Op 16 Juni 2012 om 9.33 zei Michel Eek...

Beste Joep,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+