BouwProfs

De bouw online verbonden.

Maarten Nuyten
  • Man
  • Amersfoort
  • Nederland
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (33)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Maarten Nuyten

Vandaag op BouwProfs

Maarten Nuyten heeft gereageerd op blogbijdrage Wat de auto-industrie van de bouw kan leren... van Elske van de Fliert
"Als we kijken naar het produceren kan de bouw echt alleen maar leren van de autofabrikanten. Het gaat al veel beter door lean en samenwerking tussen leveranciers in de voorbereiding, maar het zal nog veel efficiënter en kwalitatief…"
13 Apr
Maarten Nuyten heeft gereageerd op blogbijdrage Houtpellets niet zo duurzaam als gedacht? van Michel Eek
"Leuk bedacht allemaal, maar die pellets worden gemaakt en vervoerd... en ga je de bietenbrug op met je CO2. Hou maar op zou ik zeggen. Volledig elektra opwekken duurzaam en dan elektrisch verwarmen is de enige optie"
13 Apr
Maarten Nuyten heeft gereageerd op blogbijdrage Kunnen we bij de bouw nu al echt spreken van een sector in herstel? van Michel Eek
"Al jaren, misschien zelfs decennia, hebben we last van zeer tendentieuze berichtgeving door EIB. En zelfs al zou het breed gedragen zijn, dan nog zijn de toppen van begin jaren 00 nog een heel eind weg en wellicht komen die nooit meer. De…"
17 Jan
Maarten Nuyten heeft gereageerd op discussie Is het besluit van de overheid om de bouw geen extra geld te geven een goede beslissing of niet? van Michel Eek
"Samen met de autoverkoop hangt de bouw blijkbaar enorm af van overheidsbeleid. Wellicht toch verstandig om net als vele andere branches nu toch zelf wat te ondernemen? Of gewoon wachten op wat niet gaat komen: de groei en werkwijzen terug naar…"
27 Mei 2014
Maarten Nuyten heeft gereageerd op discussie Bouw minst innovatieve sector, hoe gaan we het tij nu eindelijk eens keren? van Michel Eek
"In de huidige wereld kunnen alleen (gesubsidieerde) kapitaalkrachtige partijen echt wat nieuws ontwikkelen. Een denktank met welke kant het op zou moeten zou echter al voor een klein bedrag te realiseren moeten zijn. De opdracht die ik die denktank…"
9 Okt 2013
Maarten Nuyten heeft gereageerd op discussie Snelle bouwtijd is slecht voor de werkgelegenheid op de bouw! van Albert J. Boom (RekenService)
"Het besef dat prefab de enige toekomst is voor Nederlandse bouw lijkt te groeien, als ik deze discussie bekijk. Daarbij zijn natuurlijk  nog wel bouwplaats monteurs nodig en die moeten zeer zorgvuldig werken, om aan alle eisen te voldoen. Wat…"
4 Jun 2013
Maarten Nuyten heeft gereageerd op discussie Snelle bouwtijd is slecht voor de werkgelegenheid op de bouw! van Albert J. Boom (RekenService)
"Prefab heeft schier oneindige mogelijkheden, mits opdrachtgever en fabrikant flexibel met elkaar mee willen denken. En zoals anderen hier al stellen: prefab is bijna altijd kwalitatief beter. Daarnaast is een vergelijking tussen HSB achtige bouw en…"
4 Jun 2013
Maarten Nuyten heeft gereageerd op discussie Hoe beoordeel jij het concept akkoord voor de woningmarkt? van Michel Eek
"In aansluiting op bovenstaande (jan w bol), zal het de burgers toch duidelijk gemaakt moeten worden dat ze dankzij de vrijgevige banken rijk zijn geworden in oa stenen en dus in deze tijd weer wat armer. Vraag is alleen hoe je dat verdeelt. Dat het…"
14 Feb 2013

Profielgegevens

Werkzaam bij:
Maarten Nuyten Management & Advies
Functie:
zelfstandig manager a.i. & organisatieadviseur (organisatieontwikkeling)
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/in/maartennuyten

Prikbord (1 commentaar)

Op 23 Januari 2009 om 12.34 zei Andre Letsch...
Beste Maarten,

hartelijk welkom bij de netwerk groep Nederlandse Bouwprofs. Deze website heeft tot doel om bouw professionals in de bouw met elkaar in contact te brengen en te houden. Kennis en netwerken uitwisselen staan hier centraal.

Op deze site kan je actief meedoen. Wil je bijvoorbeeld een onderwerp aansnijden, dan kan je deze in ons forum plaatsen. Ook kan je foto's en video's plaatsen van projecten of andere relevante zaken.

Ook is er al een aantal groepen aangemaakt waarvoor je je kunt aanmelden. Neem gerust even een kijkje.

Tenslotte wil ik je vragen of je nog andere mensen in de bouw kent, die lid zouden willen worden van onze website. Zo ja, dan kunnen ze zich aanmelden via bouwprofs.ning.com

Als laatste wil ik je vragen om iets over jezelf te vertellen, zodat iedere deelnemer een goed beeld heeft van jou en je bedrijf. Klik op deze link om jezelf te introduceren.

Hartelijke groet,

Andre Letsch

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+