BouwProfs

De bouw online verbonden.

Peter Rutten
 • Noord Brabant
 • Nederland
 • overig
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (6)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van Peter Rutten

 • Ariane
 

De pagina van Peter Rutten

Vandaag op BouwProfs

Peter Rutten heeft gereageerd op discussie Welke bouwconstructies mogen niet ontbreken in nieuw te ontwikkelen BIM pakket? van Richard Muller
"Gevelupgrade constructies"
27 Nov 2013
Peter Rutten heeft gereageerd op discussie Ben jij voorstander van een tijdelijk stimuleringsfonds voor de bouw? van Michel Eek
"Breder trekken betekent een langer traject van de doelmatige oplossing. Er zal echt een stappenplan moeten komen waarin naast de aanpak van het 'probleem nu' en de 'uiteindelijke gewenste situatie' is inbegrepen. Ik heb het…"
5 Feb 2013
Peter Rutten heeft gereageerd op discussie Ben jij voorstander van een tijdelijk stimuleringsfonds voor de bouw? van Michel Eek
"Ik ben ook op dit congres geweest. Ik zie dit voor het korte termijn als enige oplossing. Als er dit jaar niet snel kredieten worden verstrekt aan nieuwe plannen zullen er ook geen activiteiten worden gepleegd in de ontwerpfase. Dit houdt direct in…"
5 Feb 2013
Peter Rutten heeft gereageerd op discussie Vochtverwijdering door electrische golven van Patricia Engelbert v.Bevervoorde
"Dag Patricia, Deze techniek dient zorgvuldig te worden toegepast. Het is bekend dat vocht zich eerder laat verplaatsen dan verwijderen (verdampen). Ik adviseer je eerst de oorzaak aan te pakken wil een permanent resultaat behalen. Vriendelijke…"
10 Apr 2012
Peter Rutten heeft gereageerd op discussie Vraag over garantie en maatgevende prestatie afspraken. van Andre Letsch
"Beste Ed,   Het is belangrijk dat de argumenten schriftelijk op tafel gelegd worden. Het beoordeling/toetsingcriteria dient vooraf duidelijk te zijn overeengekomen. Indien je 10 jaar garantie geeft en het werk is uitgevoerd conform opdracht is…"
7 Nov 2011
Peter Rutten is nu lid van BouwProfs
16 Sept 2011

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
beschikbaar per heden
Functie:
project- / bouwmanager
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/profile/view?id=41028261&authType=name&...
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben vanaf heden op zoek naar een nieuwe uitdaging en werkomgeving.

Als bouwkundig breed georiënteerde bouwprojectmanager heb ik diverse projecten, van uiteenlopende faciliteiten, grootte en complexiteit, vanaf Definitief Ontwerpfase tot en met de nazorgfase gedaan.

Specialisaties:
Projectmanagement, Bouwmanagement (bouwcoordinatie, directievoering i.c.m. toezicht), Interim projectmanagement, winkel afbouwcoördinatie, bouwkostenadvisering, bouwkostenmanagement.

Ervaring met zorgcomplexen, woningbouw, appartementencomplexen, kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, multifunctionele accomodaties, sportcomplexen, zwembaden, parkeergarages, winkelcentra's, binnenstedelijke herinrichting infra, renovatie van o.a. kantoorgebouwen, bedrijfshallen, sporthallen, woningen en zwembaden.

Ik ben te bereiken op 06 - 29 09 01 68

Prikbord

 • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+