BouwProfs

De bouw online verbonden.

Rinus Haarman
 • 58, Man
 • Wijhe Overijssel
 • Nederland
 • bouw
Delen

De connecties van Rinus Haarman

 • Cock van der Kaaij
 • Matthias de Vries
 • Richard Kindermann
 • Chris van den Brink
 • Richard de la Roy
 • Andre Letsch
 • Michel Eek

Groepen van Rinus Haarman

 

De pagina van Rinus Haarman

Vandaag op BouwProfs

Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Is één erkenningsregeling voor álle installateurs de manier om ongevallen met koolmonoxide te voorkomen? van Andre Letsch
"DEVENTER - Justitie houdt de verhuurder van een woning aan de Koningin Julianastraat in Deventer verantwoordelijk voor de dood van een van zijn huurders, een 28-jarige Deventenaar. Die overleed aan koolmonoxidevergiftiging. Behalve de verhuurder,…"
13 Sept 2016
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Is één erkenningsregeling voor álle installateurs de manier om ongevallen met koolmonoxide te voorkomen? van Andre Letsch
"Nee dat is heel moeilijk denk ik, vaak zijn het die huisjes melkers, maar ook heb je veel turkse mensen die verhuren, en geen erkend installateur dan in de hand nemen "
12 Sept 2016
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Alternatief (onder)vloersysteem gezocht voor zwaluwstaartvloer. van Bas
"Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F Toepassing en functie Schlüter®-BEKOTEC is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek als systeem voor barstvrije en juist functionerende zwevende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met bekledingen uit…"
8 Sept 2015
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Alternatief (onder)vloersysteem gezocht voor zwaluwstaartvloer. van Bas
"geeft eurocol hier dan ook garantie op als het is verwerkt door een bedrijf waar jullie dan achter staan, het is makkelijk beloven, maar de juiste garantie geeft men vaak niet dan, omdat veel factoren hier zijn, die invloed kunnen hebben, en vaak…"
7 Sept 2015
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Alternatief (onder)vloersysteem gezocht voor zwaluwstaartvloer. van Bas
"http://www.bekotec-therm.nl/2112.aspx  Kijk hier eens dan, je hoeft het niet te gebruiken met de vloerverwarming, het kan zo boven de vloer dan gemaakt worden met weinig dikte. Het systeem wordt volledig waterdicht gegarandeerd, met dan ook…"
4 Sept 2015
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer ik het beste een muur aan de buitenzijde als deze gelegen is op het noord westen? van BouwProfs Redactie
"Marianne Ik wil je even dit vertellen, neem een goed iemand in de handen, die je adviseerd, maar als je alleen deze muur dat wil doen, en de rest niet dan is het zonde van het geld, ik zou het eerder aan de binnen zijde zoeken als dat kan met de…"
11 Nov 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Studenten de juiste tools geven om mee te werken is de basis van Lean. van Michel Eek
"We kunnen ze alles leren met de nieuwste versie, maar er zijn ook veel bedrijven die een een oudere versie hebben kwa kosten, ik denk dat je de midden weg moet pakken en ze niet het nieuwste alleen moet leren, bedrijven die dat hebben de nieuwste…"
5 Nov 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Idee gezocht om gehandicapten lift op of in bestaande spiltrap aan te brengen. van rené kuin
"Ik denk dat je eens moet gaan informeren bij deze liften leverancier, deze mensen zijn zeer betrouwbaar en ook goed in advies, zij hebben een lift die past in een trapgat. Verder zul je ergens een noodtrap buiten moeten hebben buiten, waar je in…"
10 Sept 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Ik wil in particulier opdrachtgeverschap een betaalbaar passiefhuis bouwen, wie helpt mee? van Cock van der Kaaij
"Beste Cock Mijn vraag is wil je zelf veel doen  Welke materialen wil je graag hebben  wil je passief bouwen alles ook kantoor en kelder ook zonnepanelen in de kosten fundering op palen  afwerking buiten zijde  makkelijk ontwerp ,…"
10 Apr 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Wie is aansprakelijk voor schade, uitvoerend bedrijf of leverancier? van BouwProfs Redactie
"Laat ik even duidelijk zijn hier op, ten eerste heeft de fabrikant verwerking voorschriften van het product, dan is het heel duidelijk vaak, zijn er dingen niet gedaan zoals is voor geschreven, is het uitvoerend bedrijf aansprakelijk voor de schade,…"
21 Mrt 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Hoe gaan we straks bouwtechnisch met onze ouderen om? van Michel Eek
"Ben zelf bezig met woningen voor ouderen waar je op je terras snel een aanbouw kan maken, hou rekening met de deuren op de BG en eerst een mogelijkheid voor een traplift. denk bredere trap, maar als je alles klaar maakt voor snel een aanbouw te…"
22 Jan 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Ik zoek een vloer die goed isoleert, is een vloer van schuimbeton (constructief) mogelijk? van Monique Verhagen
"Hallo Monique, We hebben hier over de boven bouw, maar denk dat dit bekend is het passiefbouwblok , om een goede detaillering te krijgen, zou ik verder gaan met schuimbeton, zo voorkom je koudebruggen en de prijs van schuimbeton incl verwerken…"
20 Jan 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Spaanplaat gemaakt van mais korrels. Wie weet hier meer van? van BouwProfs Redactie
"krijg veel antwoorden op mijn vraag, mijn dank daarvoor, maar zie graag gebruikers die me ervaringen kunnen vertellen, maar dat zal wel moeilijk zijn voor velen."
14 Jan 2014
Rinus Haarman heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
1 Jan 2014
Rinus Haarman heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer ik een buitenmuur zodanig dat deze een R heeft van minimaal 7 m2. K/W? van BouwProfs Redactie
"Pieter Je kan veel vertellen hier en geloof veel, alleen met echt onderbouwde rapporten, die door de juiste instituten gemaakt zijn, dan mag je daar wat over zeggen "
1 Jan 2014
Rinus Haarman deelde een profiel op Twitter
31 Dec 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Bouwkundig Bureau Haarman
Functie:
eigen bedrijf
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.bouwkundig.bureau.haarman.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
ben een ervaren iemand die zeer veel praktijk kennis heeft en weet wat er leeft op de bouw en veel nieuwe dingen onderzoekt

De blog van Rinus Haarman

jongeren praktijk leren als werkzoekende

We hebben veel over opleiding en laten we dan gezamenlijk wat aan doen door de jongeren die nu niet werkzaam zijn samen te laten bouwen aan iets maatschappelijks en behoudt van uitkering

Zelf heb ik ook geen werk,kom uit de praktijk en ken de theorie ,wat zou het mooi zijn om…

Doorgaan

Geplaatst op 21 Augustus 2010 om 12.30

Prikbord (2 commentaren)

Op 18 Augustus 2010 om 22.04 zei Tony Gorus...
Beste,

Welkom bij de groep.

Mvg. Tony
Op 5 September 2010 om 12.04 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk. Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link.

U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.

Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen?
Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+