BouwProfs

De bouw online verbonden.

Robertus van de Weijer
  • Man
  • limburg
  • Nederland
  • energie & milieu
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Robertus van de Weijer

Profielgegevens

Werkgebied:
energie & milieu
Werkzaam bij:
stichting the Spoke Wheel
Functie:
voorzitter
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://nog in de maak
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Eigen enige beheer en ontwikkeling begint bij het Spaakwiel in kade van milieu en techniek.
Om sociale Armoede tegen te gaan op langer termijn en natuurrampen of hoge kosten aan overstrommingen te tegaan & te bestrijden en het talent te bevorderen .!
Kerken kunnen daar het voortouw aan geven voorhands ook de talenten, en doen heel belangrijk werk tegen armoede en eenzaamheid..
Stichting Het Spaakwiel Kerkradersteenweg 25 6466 PA Kerkrade Dhr. R.W.A.J van de Weijer 06-45178261
Stichting het spaakwiel.nl is een non-profit organisatie. Deze organisatie stelt zich ten doel een intermediair te zijn om nieuwe technologie binnen de sector duurzame energie te verbinden aan de sociale problematiek in onze samenleving. De inclusieve samenleving neemt de stichting hierbij als uitgangspunt: “iedereen doet mee” De stichting heeft jl. een eerste aanzet gegeven om te komen tot een visie en missie. Om echter de krachten te bundelen en te organiseren willen we graag met u in overleg treden waarbij wij samen met u willen verkennen hoe de gemeente Kerkrade ons mogelijk in de begin fase kan ondersteunen om onze stichting krachtig en zelfvoorzienend te worden. Visie: Een bijdrage leveren aan een betere samenleving, waarbij nieuwe energie bronnen worden verbonden aan sociale duurzaamheid initiatieven. Missie We zijn een non-profit organisatie die zich ten doel stellen binnen de context van energie en sociale duurzaamheid te verbinden in duurzame business cases. met als doel de motor te zijn van groei en ontwikkeling van mensen aan de onderkant van de maatschappij. Strategie Dit doen we door projecten, workshops en energieproducten ontwikkeling, waarbij gekeken wordt dat een deel van de opbrengst direct terugvloeit in de samen living .
De middelen die vrijkomen worden ingezet om preventieve en kennisactiviteiten te organiseren binnen scholen en andere maatschappelijke initiatieven.
Eigen enige beheer en ontwikkeling begint bij het spaakwiel in kade van milieu en techniek.
Om sociale Armoede tegen te gaan op langer termijn en natuurrapen te bestrijden , het talent te bevorderen en de techniek toe te passen.
Stichting Het Spaakwiel Kerkradersteenweg 25 6466PA Kerkrade Dhr. R.W.A.J van de weijer 06-45178261K.V.K Nr.69229023
Stichting het spaakwiel.nl is een non-profit organisatie. Deze organisatie stelt zich ten doel een intermediair te zijn om nieuwe technologie binnen de sector duurzame energie te verbinden aan de sociale problematiek in onze samenleving. De inclusieve samenleving neemt de stichting hierbij als uitgangspunt: “iedereen doet mee” De stichting heeft jl. een eerste aanzet gegeven om te komen tot een visie en missie. Om echter de krachten te bundelen en te organiseren willen we graag met u in overleg treden waarbij wij samen met u willen verkennen hoe de gemeente Kerkrade ons mogelijk in de begin fase kan ondersteunen om onze stichting krachtig en zelfvoorzienend te worden. Visie: Een bijdrage leveren aan een betere samenleving, waarbij nieuwe energie bronnen worden verbonden aan sociale duurzaamheid initiatieven. Missie We zijn een non-profit organisatie die zich ten doel stellen binnen de context van energie en sociale duurzaamheid te verbinden in duurzame business cases. met als doel de motor te zijn van groei en ontwikkeling van mensen aan de onderkant van de maatschappij. Strategie Dit doen we door projecten, workshops en energieproducten ontwikkeling, waarbij gekeken wordt dat een deel van de opbrengst direct terugvloeit in de samen living.
De middelen die vrijkomen worden ingezet om preventieve en kennisactiviteiten te organiseren binnen scholen en andere maatschappelijke initiatieven.
Ontwikkeling research in milieuvriendelijke alternatieve energie/bronnen ook langs de autobaan een perfecte oplossing mogelijk in e toekomst duurzaam vakantie wonen in natuur fauna en op het water.
zoals eigen windmolen techniek, zon-wind-bio-waterstof-brandstofcellen voor de plaatselijke huishoudens of langs de auto wegen, waterstof als brandstof te dienen en de lucht verplaasting is mij idee en hou het als auteursrechting vast in mijn portefeu
werkverschaffing scholling op de eilanden Sumba,lombok,bali in Indonesie is tevens ons doelen.
Als doel stelling
ten einde de aanwezige armoede tegen te gaan.
doelstelling het ondersteunen van de weeshuizen pleeggezinnen /educatie /scholen en jeugdzorg te bevorderen langdurig zorg : begleid wonen ook in Nederland.
Wij stellen het zeer op prijs om Subsidies, donateurs.sponsors,ge-interesseerden te krijgen die ons Indonesie een warm hart toedragen. In Nederlandis langdurig zorg in vole gang en is van af 2014 in gang gezet.
Zie uw voordelen op binnen kort een vernieuwing van onze website of bel 0645178261

Prikbord (1 commentaar)

Op 28 Augustus 2017 om 16.20 zei Michel Eek...

Beste Robertus,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+