BouwProfs

De bouw online verbonden.

Roy de Bruijn
  • Man
  • Utrecht
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Roy de Bruijn

Vandaag op BouwProfs

Roy de Bruijn heeft gereageerd op discussie W-installatie eigen woning, wie kan mij verder helpen van Esteban van Zeijl
"Hoi Esteban, Een duurzame blik in de toekomst in dat je over gaat naar lage temperatuursverwarming, dus overal vloerverwarming of een andere lagetemperatuur afgifte systeem. Door een lage temperatuurverwarming heb je een hoger comfort en hoger…"
17 Dec 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Roy de Bruijn
"Beste Roy, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
12 Okt 2012
Roy de Bruijn heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
12 Okt 2012
Roy de Bruijn heeft gereageerd op discussie Mogen ontluchtingsventielen WKO-installatie in appartement uitkomen? van Bas Collard
"Bas, Zoals ik uit jou tekst begrijp zijn dit verwarmingsleidingen gevoed vanuit de wko. Je woning zal op het hoogste punt liggen van deze leiding. Om te voorkomen dat de installatie vol lucht komt en niet goed meer functioneert. De ontluchting…"
12 Okt 2012
Roy de Bruijn is nu lid van BouwProfs
22 Aug 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
de Installatie Ingenieur
Functie:
Adviseur / ontwerper
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.deinstallatieingenieur.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben een gedreven specialist met ruime werkervaring en afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht Installatietechniek. De ruime werkervaring heb ik opgedaan op vele niveau's en heb daardoor een brede praktische kennis.

Het bedrijf waar ik werk heeft op alle gebieden binnen de installatie specialisten in dienst.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 12 Oktober 2012 om 15.02 zei Michel Eek...

Beste Roy,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+