BouwProfs

De bouw online verbonden.

Sander Walet
  • Man
  • Nieuwegein
  • Nederland
  • overig
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Sander Walet

Vandaag op BouwProfs

Sander Walet heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
9 Jan

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Buro Walet, bouwkundig advies- en tekenburo
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.burowalet.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Buro Walet maakt berekeningen voor de EPC (energieprestatie), daglichttoetreding, ventilatie- en spuicapaciteit, gebruiksoppervlakte, verblijfsgebied en MPG (milieuprestatie).
Van deze berekeningen wordt een rapport aangeleverd die de opdrachtgever kan indienen voor aanvraag bouwvergunning / omgevingsvergunning. Als de door de opdrachtgever aangeleverde informatie niet aan de eisen voldoet worden er maatregelen voorgesteld om hier wel aan te voldoen.
Ook worden er berekeningen gemaakt voor de EI (Energie-Index) of energielabel.

Betrek Buro Walet in een vroeg stadium bij uw ontwerpproces, wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en verzamelen alle belangrijke informatie. Het maken van een EPC-berekening is bij Buro Walet meer dan alleen het maken, door goed advies en kennis kan dit een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

In het bezit van Bewijs van vakbekwaamheid voor EPA-adviseur Energielabel Woningen en Opname Energielabel Woningbouw, afgegeven door ISSO en CITO.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 16 Augustus 2012 om 15.27 zei Michel Eek...

Beste Sander,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+