BouwProfs

De bouw online verbonden.

Zicht Bouwadvies; André Gruisen
  • schoondijke
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (11)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Zicht Bouwadvies; André Gruisen

Nieuwe pur

OP de bouwbeurs was het nieuws wat iedereen al wist maar wat nog niet in alle media groot was uitgemeten; Nu is wel algemeen bekend gemaakt wat voor rotzooi PUR is. Maar goed, op de bouwbeurs zag ik…Doorgaan

Tags: green, bio, PUR

Started 10 Mrt 2013

 

De pagina van Zicht Bouwadvies; André Gruisen

Vandaag op BouwProfs

Zicht Bouwadvies; André Gruisen heeft gereageerd op discussie Bouwvergunning verjaard en dus verlopen of niet? van ron m r bosch
"begrijp ik goed dat je wilt, vraagt, eist dat de aannemer niet volgens de eisen van destijds, maar volgens de eisen van nu gaat bouwen ?In dat geval zou ik onderscheid maken tussen de vergunning (je MAG bouwen) en de opdracht (aannemer MOET bouwen).…"
13 Dec 2017
Zicht Bouwadvies; André Gruisen heeft gereageerd op discussie Bouwvergunning verjaard en dus verlopen of niet? van ron m r bosch
"volgens mij verjaart een bouwvergunning/omgevingsvergunning-bouwen niet, totdat deze wordt ingetrokken door vergunninghouder of door de overheid die de vergunning heeft verleend. Eigenlijk moet de gemeente deze vergunning intrekken, als die niet…"
12 Dec 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
zzp
Functie:
bouwadvies
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.zicht.biz
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
regelgeving, actief bouwen, bouwvergunning, inrichting,

Prikbord (1 commentaar)

Op 28 Maart 2013 om 17.30 zei Michel Eek...

Beste André,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Aan iedere bouwprof vragen we waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+