BouwProfs

De bouw online verbonden.

b.van der laan
  • Sint jacobiparochie
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (7)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De connecties van B.van der laan

  • Michel Eek

Discussies van b.van der laan

ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen.
18 antwoorden 

graag reactie! vriendelijke groet Brenda van der Laan interieurarchitect BNI.Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Peter van den Ende 29 Jun 2014.

 

De pagina van b.van der laan

Vandaag op BouwProfs

b.van der laan heeft gereageerd op blogbijdrage Wat is nodig om de woningcorporatie toekomstbestendig te maken? van Andre Letsch
"Volgens mij moet je gaan inventariseren hoe mensen in de toekomst willen wonen. B.v. Een eensgezinswoning waar er nu heel veel van zijn opsplitsen in een woning met een halve woning ernaast (kangaroe) en zo een hele rij om en om maken zodat oude…"
25 Mei 2016
b.van der laan deelde Michel Eeks blogbijdrage op Facebook
9 Apr 2015
BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor b.van der laan
"Beste mevrouw Van der Laan, Bedankt voor uw reactie op onze discussie "Architecten hebben last van zelfoverschatting". U had een aparte discussie aangemaakt om te reageren. Deze discussie hebben wij verwijderd en uw reactie hebben wij…"
24 Jul 2014
Peter van den Ende heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Beste Brenda, het is mij de afgelopen 15 jaar nog steeds gelukt om iedere kelder te krijgen. Zo doe ik dit ook al jaren voor de gemeente Haarlem. Vanzelfsprekend kijken we eerst naar de oorzaak. Voor meer info: 06-30995699 of pvdende@horsman.nl.…"
29 Jun 2014
Eddy H. J. Cruysberghs heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Als je weet dat 90% van de lekkende kelders niet lekken dan is dweilen met de kraan open niet de juiste oplossing. Meestal loopt het regenwater langs boven in de keldermuren. Dit zakkend water neemt oplosbare zouten mee tot achter de geplaatste…"
27 Jun 2014
pieter hennipman heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"beste, Neem svp rechtstreeks contact met mij op. Ik heb  jaren ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Plus de kelder wordt gerepareerd met garantie door een echt vochtweringsbedrijf.  pieter hennipman www.eco-wise.eu"
27 Jun 2014
Martijn Kivit heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Geachte mevr. Van der Laan, Er zijn vele bedrijven die graag de keldermuur willen injecteren of de muur willen insmeren. Wie zegt wat deze moderne chemische middelen voor schade aanrichten over vijf jaar? Vaak gaat dit materiaal nooit meer uit de…"
26 Jun 2014
b.van der laan heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Het gaat om een huis uit 1938. Het huis staat waarschijnlijk op kleigrond. Meer weet ik er niet van. Vriendelijke groet, Brenda van der Laan."
26 Jun 2014
Arjen van der Wal heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"hallo Brenda, Wij van Bouwtech Frl. zijn zeker instaat  - en daartoe ook graag bereidt - vorm te geven aan de door u gewenste "echt"  oplossing voor het vochtprobleem in de kelder. Veel mogelijkheden zijn er al genoemd, maar…"
26 Jun 2014
Philip Scheffer heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Beste Brenda, Hiervoor komt maar 1 bedrijf in aanmerking en dat is Bedi Vochttechniek - De Steeg 24 - 6333 AP Schimmert Telefoon 045-5241063 vragen naar Rob Luijten. Voordat je iets waterdicht gaat maken, zoals jou kelder, zul je eerst de oorzaak…"
26 Jun 2014
Harry Noordberger heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Er zijn meerdere oorzaken waarom een kelder nat is of lekt, als de kelder echt lekt zijn er tevens meerdere mogelijkheden om deze waterdicht te maken. Is het slechts plaatselijk dan zijn er met relatief goedkope ingrepen tot een goed resultaat te…"
26 Jun 2014
Wiebe Fokkema heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Beste Brenda, Gelukkig bewegen de reactie in de juiste richting. Het is van het grootste belang eerst vast te stellen wanneer en waar het vocht probleem ontstaat en dan pas te kijken naar oplossingen. Radiatoren, vloerverwarming en dergelijke hebben…"
26 Jun 2014
Martijn Potters heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Ha Brenda, Ik heb verschillende malen te maken gehad met 'lekke' kelders. Elke keer bleek het echter een andere oorzaak te hebben of zich anders te manifesteren. En daarmee was ook niet op een universele oplossing terug te grijpen. Waar en…"
26 Jun 2014
Ton Kowalczyk heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Hoi Brenda, Ik heb in Den Haag al diverse kelders waterdicht laten maken, zowel beton als van baksteen. Dit is gedaan door www.hbvochtwering.nl Mijn klanten waren uitermate tevreden over dit bedrijf. Succes! En mocht je vragen hebben dan kan je me…"
26 Jun 2014
philip sanders heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Hallo Brenda, Eerste vraag is dan altijd: is het echt een lekke kelder of is het condens? De kelder is nu eenmaal de koelste plek van het huis en dus zal hier een grote kans op condensatie zijn. In dat geval is de enige oplossing het plaatsen van…"
26 Jun 2014
Harrie Lieverse heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Ik adviseer u om contact op te nemen met het bedrijf Van Lierop (www.vanlierop.nl). Een expert van dat bedrijf komt de situatie opnemen en daarna brengen zij advies en een offerte uit. Elke situatie is anders, qua constructie, bodemgesteldheid en…"
26 Jun 2014

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Brenda van der Laan Interieurarchitect BNI
Functie:
directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.brendavanderlaan.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Duurzame tijdloze interieurs met de gebruiker als uitgangspunt. Ook lowbudget en experimentele interieurs. Houw van een uitdaging.

Prikbord (2 commentaren)

Op 6 April 2013 om 15.31 zei Michel Eek...

Beste B. van der Laan,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Op 24 Juli 2014 om 13.08 zei BouwProfs Redactie...

Beste mevrouw Van der Laan,

Bedankt voor uw reactie op onze discussie "Architecten hebben last van zelfoverschatting". U had een aparte discussie aangemaakt om te reageren. Deze discussie hebben wij verwijderd en uw reactie hebben wij vervolgens in de betreffende discussie gezet. U kunt deze hier teruglezen.

Bedankt nogmaals voor uw reactie.

Hartelijke groet,

Michel Eek - Uitgever

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+