BouwProfs

De bouw online verbonden.

Building Holland 2012 verwelkomt het Kenniscentrum Geluidsisolatie paviljoen.

KGI is het nationale platform waar de professional een oplossing vindt voor diverse geluid en akoestische vraagstukken. Dit unieke paviljoen is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij geluidsbewust bouwen of renoveren van woningen, bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en andere gebouwen.

De voortekenen voor geluidsbewust bouwen zijn veelbelovend, Nederland staat aan de vooravond van een structurele verschuiving van de traditionele bouw naar veel meer focus op geluidsbewust bouwen. Ook door de toenemende focus op het verduurzamen van bestaande woningen en kantoren geeft het KGI paviljoen veel kansen. Het is dus hoog tijd voor exclusieve aandacht voor conserveren, renoveren en dan transformeren. Het KGI paviljoen is dé oriëntatiebron voor iedereen die zich bezig houdt met geluid en akoestische vraagstukken rondom vastgoed.

Het KGI paviljoen is van de partij tijdens de beurs Building Holland. De 2012-editie van het KGI paviljoen zal in het teken staan van het delen van kennis en het stimuleren van samenwerking om innovatieve bouwoplossingen te genereren voor vraaggeorienteerde problemen met een maatschappelijk karakter.

Weergaven: 151

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+