BouwProfs

De bouw online verbonden.

Financiering- en subsidiewijzer voor energiezuinige investeringen door woningeigenaren biedt businesskansen voor de bouw.

Financiering van energiezuinige maatregelen voor hun eigen woning is vaak een struikelblok bij particuliere eigenaren. Liefst steken ze geld in zaken die snel voordeel opleveren. Dat kan ook emotioneel voordeel zijn, zoals een studerend kind, een caravan of een boot.

Hoe haal je de particuliere eigenaren over om te investeren in het energiezuinig verbouwen van hun woning? Een vraagstuk voor ondernemers in de bouw- en installatiesector. Meedenken in financiering, kan meer business opleveren. Je hoeft daar geen expert voor te zijn, want je kunt gebruik maken van handige tools zoals de financieringswijzer van bouwend nederland, met praktische rekenvoorbeelden die zelfs de bruto maandlast uitrekenen voor de woningeigenaar en de energiesubsidiewijzer waarbij een woningeigenaar op zoek kan naar regionale- en lokale subsidies. Hierbij moet wel goed worden gelet op de sluitingsdatum van een subsidie, want dat staat er niet altijd bij.

 

 

Weergaven: 73

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+