BouwProfs

De bouw online verbonden.

Chemiewijzer gepresenteerd tijdens jaarvergadering VNCI.

Op 2 juni jongstleden is tijdens de jaarlijkse vergadering van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) de Chemiewijzer gepresenteerd. Dit vond plaats in de Nieuwe Kerk in Den Haag. De Chemiewijzer is te vinden via www.chemiewijzer.nl.

De Chemiewijzer is een portal dat bedrijven uit de Nederlandse chemische industrie op één plek toegang geeft tot de ondersteuning die NL Energie en Klimaat en NL Innovatie bieden op het gebied van duurzaamheid, innovatie, internationaal ondernemen en samenwerken. De informatie in de Chemiewijzer is thematisch gebundeld. Er zijn doorverwijzingen naar programma's en regelingen, zoals de Meerjarenafspraken, de 'Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk' (WBSO) en het Innovatieprogramma Chemie. Ook wordt inzicht gegeven in welke financieringsmogelijkheden en netwerken per thema actueel zijn. Opwww.chemiewijzer.nl zijn ook contactgegevens te vinden, zodat er direct en met de juiste mensen contact kan worden gelegd.

De Chemiewijzer is geïnitieerd door NL Energie en Klimaat en NL Innovatie en is in nauwe samenwerking met de chemische sector ontwikkeld.

Weergaven: 68

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+