BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hoe profiteer je optimaal van de belastingplannen van het nieuwe kabinet Rutte 3?


Het nieuwe kabinet Rutte 3 is een feit. En het nieuwe kabinet komt met veel nieuwe belastingplannen en daarmee met veel veranderende belastingen. Neem bijvoorbeeld het verlagen van de winstbelasting voor bedrijven per 2019 en de verandering in heffing in box 2 voor aanmerkelijkbelanghouders. Zorg er als ondernemer voor dat je optimaal voorbereid bent op de nieuwe plannen en profiteer optimaal van de kansen die deze veranderingen je bieden.

Fiscalist mr. Klaas Schoemaker praat ondernemers bij over de nieuwe fiscale plannen van Rutte 3 en wat deze plannen precies voor jou als ondernemer betekenen. Ook geeft Klaas je veel slimme aangifte tips waarmee je veel geld kunt besparen.

Klaas begon zijn carriere eind jaren zestig bij de Belastingdienst waar hij uiteindelijk inspecteur werd en dienst deed als fiscaal docent. Eind jaren negentig maakte hij de overstap naar de fiscale adviespraktijk om zo ondernemers en bedrijven met raad en daad bij te staan. 

Om de bijeenkomst zo praktijkgericht mogelijk te maken kan je als deelnemer aan deze bijeenkomst vooraf vragen indienen. Mr. Schoemaker zal tijdens de bijeenkomst ingaan op deze vragen. Ook tijdens de meeting is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

INSCHRIJVEN

Duur:
3 uur durende bijeenkomst.

Data en locatie: 

De Bilt - Van der Valk hotel

bijeenkomst op woensdag 10 januari van 13.30 tot 16.30 uur.

Prijs: 
€ 75,- inclusief hand-out/samenvatting. Exclusief 21% btw.

Deze bijeenkomst is geschikt voor alle ondernemers, zowel binnen als buiten de bouw.

Wil je volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe belastingplannen van het nieuwe kabinet Rutte 3? Meld je dan aan door ons een mail te sturen

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de bijeenkomst willen volgen. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) binnen deze bijeenkomst te reserveren.

Weergaven: 162

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+