Michel Eek

Man

Schoorl

Nederland

Profile Information:

Werkzaam bij:
MF Produkties
Functie:
eigenaar & uitgever BouwProfs
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/in/micheleek
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Uitgever en managing director van BouwProfs.

Comment Wall:

Load Previous Comments
 • Thomas Muller

  Beste Michel,

  Wij van STA Software komen graag in contact met je over het schrijven van gastblogs.

  Alvast bedankt.

  Thomas@stasoftware.nl.

 • Ernst de Nobel

  hallo Michiel , ik was al langer geregistreerd ,echter enkel met mijn schildersbedrijf, nu ook met mijn groothandel in duurzame verven. Als je een iets rondom dit thema wil organiseren of ik wat content moet aanleveren hoor ik dat graag.

  groet Ernst de Nobel ecocoatings.nl

 • Ronald de Vos

  Beste Michel,

  Er wordt veel geschreven over koude bruggen, condensatie en schimmel in de bouw. Zelf ben ik in het bezit van diverse boekjes van Eddy Cruysberhhs, w.o: Wat & hoe -  Vochtbeheersing tegen 2020 - Appartementen en ISOLATIE, vocht en bouwknopen. 4 boekjes met vele honderden foto's en vol met ellende.

  Als je op Google kijkt : problemen met schimmel, dan zie 450.000 sites. Als of er niets aan de hand is of toch juist wel. Is hier op eenvoudige wijze iets aan te doen, zonder het risico bij de bewoner te leggen, want er is geen oplossing te vinden in de boekjes die gegarandeerd kunnen worden.

  Toch bestaat het wel, n.l. Een E-folie (36 Volt) en 0,4 mm. dun met een kleine netadapter, een muursensor en een instelbare muurtemperatuur compleet bekabeld... en zeer betaalbaar. Interesse, stuur mij je reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Ronald de Vos