BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hoe haalt u het meeste uit BouwProfs?

Welkom bij BouwProfs, wij zijn blij je als deelnemer aan BouwProfs te mogen verwelkomen.

We geven je een paar tips zodat je direct het meeste uit ons netwerk haalt:

1. Beantwoord een vraag in het BouwProfs forum, of stel zelf een vraag.
Als deelnemer aan BouwProfs kan je zelf bijdragen aan een actief forum. Deel jouw specifieke expertise door antwoord te geven op de diverse vragen die gesteld worden in het BouwProfs forum. En start zelf ook eens een discussie over een bouw gerelateerd onderwerp dat u aan het hart gaat. U zult verbaasd zijn over de vaak verrassende antwoorden en over de hoogwaardige kwaliteit er van. 

2. Doe mee aan BouwProfs Vraag & Antwoord.
BouwProfs heeft een sectie waar deelnemers hun bouw specifieke vragen kunnen voorleggen aan experts in de bouw genaamd BouwProfs Vraag & Antwoord. Stel jouw vragen aan hen, of profileer jezelf als expert op jouw vakgebied door vragen van collega's te beantwoorden.

3. Maak een compleet  persoonlijk profiel aan.
BouwProfs is het online netwerk voor de bouw, gemaakt door echte mensen. Dit betekent dat collega bouwers graag zien met wie ze van doen hebben. Maak je profiel dus zo volledig mogelijk aan, en plaats vooral een recente pasfoto van jezelf. Logo's van jouw bedrijf zijn niet toegestaan namelijk. Ook raden wij aan altijd een url (webadres) te vermelden in je profiel, zodat anderen makkelijk bijvoorbeeld jouw Linkedin adres of de website van uw bedrijf kunnen bezoeken. Je kunt jouw persoonlijk profiel aanmaken via de tab "mijn pagina".
Tot slot, om er voor te zorgen dat je goed vindbaar bent voor anderen, verzoeken wij je
jouw volledige naam in te vullen op jouw pagina. (zet achter de regel https://bouwprofs.ning.com/profile/ jouw naam)

 3. Volg BouwProfs via Twitter en Facebook.
BouwProfs is te volgen op Twitter en op Facebook. BouwProfs toont op de homepage twitter berichten van bouwers die deelnemen aan BouwProfs. Volg ons op Twitter en wij tonen jouw tweets op BouwProfs.

 4. Stel jezelf voor aan andere bouwprofs. Op BouwProfs heb je de gelegenheid jezelf te introduceren aan de andere leden. Een simpele en effectieve manier om jezelf te presenteren aan andere deelnemers aan BouwProfs!

6. Bekijk de andere leden, en nodig jouw netwerk uit.
BouwProfs heeft bouwprofessionals uit de gehele bouwkolom als lid. Onze tip is om de ledensectie van BouwProfs eens goed te bekijken. Je zult ongetwijfeld mensen uit het vak herkennen. Je kunt hen direct als vriend toevoegen. Hiermee geef je direct aan, dan ook jij lid bent geworden van BouwProfs.

7. Nodig jouw eigen relaties en collega's uit.
Het netwerken via internet neemt een snelle vlucht, en is niet meer weg te denken uit het hedendaagse zakelijk verkeer. BouwProfs groeit snel, en dat is te danken aan haar eigen leden. Nodig jouw eigen netwerk uit om mee te doen aan BouwProfs. 
Je vergroot hiermee direct jouw eigen netwerk, want ook jouw uitgenodigde relaties zullen op hun beurt weer mensen uitnodigen.

9. Sluit je aan bij 1 of meerdere vakgroepen.
Binnen BouwProfs kun je deelnemen aan
meerdere specifieke vakgroepen. Zo bestaat er onder andere een vakgroep Duurzaam Bouwen, waar u met andere bouwprofs inhoudelijk kunt praten over het thema duurzaamheid in de bouw. 

10. Voeg foto's en video's toe.
Een effectieve manier om te laten zien waar u beroepsmatig mee bezig bent, is door het
tonen van foto's en video's. Binnen BouwProfs hebben wij een speciale sectie hiervoor ingericht. Tip: voorzie jouw foto's en video's van begeleidend commentaar.


 

Laatst bijgewerkt door Michel Eek in januari 2010.

Voor het laatst bijgewerkt door Michel Eek 27 Nov 2012.

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+