BouwProfs

De bouw online verbonden.

Corinne Meinster
  • Vrouw
  • Breda
  • Nederland
  • overig
Delen

De connecties van Corinne Meinster

  • Rob Laurens
  • Tonny Cooijmans
  • Michel Eek

Discussies van Corinne Meinster

ID-pas voor de bouwsector, wel of niet interessant?
5 antwoorden 

Bouwend Nederland en Aannemersfederatie Nederland hebben een werkgroep opgericht om de mogelijkheden te onderzoeken voor de invoering van een…Doorgaan

Tags: arbeidsrecht, werknemer, ID, personeel, veiligheid

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van J. ( Hans ) de Wit 3 Jun 2014.

 

De pagina van Corinne Meinster

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Meinselect > de relatie tot uw werk!
Functie:
Directrice/eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.meinselect.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik heb na mijn bouwgerelateerde opleiding gewerkt in verschillende functies van selectie en bemiddeling in de bouw en techniek. Sinds ik deze twee kwaliteiten met elkaar combineer, weet ik dat ik goed zit. Ik weet wat er speelt, waar het over gaat en wat er nodig is!
Als commercieel adviseur in de sector bouwkunde heb ik een netwerk van betrouwbare opdrachtgevers opgebouwd, waar ik van op aan kan.
Ik zet me met passie en inlevingsvermogen in om de kwaliteit en vakmanschap van mensen te herkennen. Ik vraag door waar anderen ophouden en dring door tot de kern.

Dankzij mijn oprechte belangstelling lukt het mij steeds weer om de belangrijkste details naar boven te halen, die ervoor zorgen dat opdrachtgever en kandidaat écht bij elkaar passen. Dankzij mijn bouwkundige achtergrond heb ik de (technische) kennis die noodzakelijk is om goed te kunnen bemiddelen voor de bouwsector.

Als vrouw in de bouwwereld heb ik geen moeite om mijn mannetje te staan.

Meinselect > Jouw match!

Meinselect brengt op professionele wijze kandidaten en werkgevers bij elkaar gespecialiseerd in de bouw & techniek. Meinselect richt haar activiteiten op functies vanaf MBO niveau. Het werkgebied betreft geheel Zuid-Nederland.

Meinselect beschikt over een uitgebreid netwerk van beschikbare kandidaten en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw & techniek. Denk aan projectontwikkelaars, aannemers, toeleveranciers, bouwmanagement-, architecten-, ingenieurs- en adviesbureaus.

De persoonlijke benadering en het enthousiasme waarmee Meinselect te werk gaat, maakt het samenwerken erg aangenaam. Mijn missie is om vanuit een intensieve en plezierige samenwerking, voor zowel de kandidaat als opdrachtgever, tot een perfecte match te komen.

De blog van Corinne Meinster

Werk vinden in de bouw door te solliciteren via social media.

Solliciteren-bouw Wie op zoek is naar een baan, houdt meestal zijn oren en ogen goed open en grijpt elke mogelijkheid aan om te solliciteren. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk of zelfs noodzakelijk om ook social media hiervoor te gebruiken. De tijd dat banen alleen via advertenties in de krant werden…

Doorgaan

Geplaatst op 1 Juli 2014 om 11.00

Een duidelijke strategie zorgt ervoor dat u vandaag de ideale kandidaat van morgen vindt!

Personeel in de bouw: vind uw ideale kandidaat vandaag

De veranderingen in de arbeidsmarkt zijn al een tijd geleden ingezet maar nog lang niet ten einde. Daarom is het juist nú van belang dat opdrachtgevers, uitzend- en detacheringsbureaus alert blijven. Vooruitkijken voorkomt dat u straks met personeelstekorten krijgt te maken.Grote speler op de arbeidsmarkt die de afgelopen jaren steeds…

Doorgaan

Geplaatst op 29 Januari 2014 om 16.34

Hoe ziet de toekomst er uit in de bouw?

Toen eind 2008 de crisis inzette, had dat ook voor veel werknemers in de bouw grote gevolgen. Mensen met een vast contract werden naar huis gestuurd. Sommigen zitten nog steeds op de bank, anderen hebben werk gevonden op een andere plaats of nemen genoegen met werk op een lager…

Doorgaan

Geplaatst op 21 Januari 2014 om 11.30 — 6 commentaren

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Oktober 2010 om 9.44 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+