BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martin F. Valk
  • Bergen op Zoom
  • Nederland
  • overig
Delen

De connecties van Martin F. Valk

  • Michel Eek

Discussies van Martin F. Valk

Afstemming administratie en afdeling P&O / HR

Het belang van een goede afstemming tussen de administratie en de afdeling P&O / HR is groot. Wat is uw mening? Herkent u dat, bent u zich bewust van het financieel risico bijvoorbeeld en (hoe)…Doorgaan

Started 24 Dec 2013

 

De pagina van Martin F. Valk

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Arbo Impact BV
Functie:
Directeur / Register Casemanager, Rccm
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://arboimpact.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Als financieel risico adviseur, houd ik mij specifiek bezig met het risico en de financiële schadelast beperking bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. Dat kan op corporate én dossierniveau, de zogeheten probleemdossiers bij verzuim waarmee een organisatie dreigt vast te lopen. Daar waar wij de volledige arbodienstverlening voor bedrijven kunnen uitvoeren kunnen wij ook goed als specialist/adviseur functioneren naast uw arbodienst, juist om hen scherp te krijgen en te houden. Daarmee voorkomen wij een loonsanctie of ondersteunen u bij bezwaar en beroep. Ook voor het in kaart brengen van de aanzienlijke kosten van uw (ex)werknemers die nu een WIA uitkering ontvangen en het beperken van de kosten daarvan, bieden wij u het juiste advies én verzorgen de uitvoering voor u. Actueel zijn onze inspanningen omtrent de nieuwe risico's die u nu loopt door de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid Vangnetters (BeZaVa). Eind dit jaar ontvangt u de eerste premie daarvoor van de Belastingdienst. Laat u nu informeren om straks die kosten te beperken.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 13 December 2013 om 15.56 zei Andre Letsch...

Beste Martin,

Bedankt voor het starten van de discussie 'Heeft u de regie op financiële schade bij verzuim en arbeidsongeschiktheid?' op BouwProfs.

Helaas is het niet toegestaan om direct promotie te maken voor je eigen bedrijf en-of producten en diensten. Dit doen we om de leesbaarheid van ons forum te waarborgen. We hebben de discussie dan ook weer gesloten.

We hebben overigens wel goede mogelijkheden om te adverteren. Lees er hier alles over.

Met vriendelijke groet,

Andre Letsch

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+