BouwProfs

De bouw online verbonden.

Wim van Elk
  • Man
  • Gelderland
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
 

De pagina van Wim van Elk

Vandaag op BouwProfs

Wim van Elk heeft gereageerd op blogbijdrage 1-daagse cursus Van Gas Los voor professionals. van BouwProfs Redactie
"Het klimaatakkoord biedt maar één alternatief voor de reguliere Cv-ketel het zal een (hybride) warmtepomp, al dan niet in combinatie met een zonneboiler moeten worden. Dit verbaasd me zeer omdat er ook andere zeer goede, of zelfs…"
28 Jan
Wim van Elk commented on Wim van Elk's photo
Miniatuur

bruna12

"Bruna Retail vervangt warmtegordijnen van 30 kWu naar 2 kWu van Maxxinno.  Openstaande winkeldeuren en verwarmde terrassen zorgen tijdens de wintermaanden voor een meer uitnodigend winkelgebied. Tegelijkertijd klinkt door het hele land de roep…"
15 Aug 2019
Wim van Elk commented on Wim van Elk's photo
Miniatuur

bruna12

"Maxxinno vervangt bij Bruna retail het convectie warmtegordijn van 30kWu naar 2 kWu hetgeen uiteraard niet alleen een flink financieel voordeel biedt, maar tevens ook een flinke stap in een duurzaam beleid.  Ook zijn er sinds enkele maanden…"
15 Aug 2019
Wim van Elk heeft een foto geplaatst
15 Aug 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Maxxinno
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.maxxinno.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Maxxinno (staat voor maximale Innovaties) en is sinds 1999 een bedrijf met kwalitatief hoogstaande, revolutionaire en innovatieve producten. Hi-tech producten, op het gebied van comfort voor mens en dier, gekoppeld aan milieu en energiesparende aspecten. Sinds 2009 zijn we betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe verwarming en sinds meerdere jaren voeren we succesvol infrarood warmtepanelen. Dit doen we op een innoverende en kosteneffectieve wijze waarbij kwaliteit en intergrale innovatie voor nu en in de toekomst altijd een belangrijke rol zullen blijven spelen.
Maxxinno biedt particulieren, bedrijven en overheden innovatieve oplossingen voor het spanningsveld tussen comfort en leefmilieu. Dit heeft zowel betrekking op het aanzienlijk
beperken van het energieverbruik van gebouwen alsook op de emissies van schadelijke stoffen in het milieu. Vroeger waren energiekosten min of meer bijzaak, tegenwoordig is het een aanzienlijke kostenpost. Het overgrote aandeel van zowel privé als een zakelijke omgeving is het energieverbruik dat afkomstig de behoefte van warmte. Om het reeds bestaande hoge besparingstempo vol te houden en/of te verhogen moet worden ingezet op nieuwe technologie en systeeminnovaties. Deze moeten leiden tot sprongsgewijze verbeteringen. Naast verbetering van de energie-efficiëntie, werkt deze verbetering natuurlijk ook enorm door in een kostenverlaging van uw facilitaire onderhoud en uw energieverbruik.

De foto's van Wim van Elk

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 21 Maart 2012 om 10.08 zei Michel Eek...

Beste Wim,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+