BouwProfs

De bouw online verbonden.

1-daagse expert training Schadedossiers in de bouw.

Heb je in jouw werk wel eens te maken met een complex schadedossier? Een dossier waar je niet uit komt en waar het gaat om veel geld en tijdsdruk? En wil je meer inzicht hoe je zo'n zogenaamd hoofdpijn dossier aanpakt? Dan is de 1-daagse expert training Schadedossiers in de bouw een echte aanrader.

Tijdens deze 1-daagse training krijg je diep inzicht in oorzaken, bouwfysica, afhandeling, bemiddeling, oplossingen, aansprakelijkheid, logisch nadenken, verbanden leggen, verzekeringstechnieken die in een kleine groep besproken worden.

De opzet van deze expert training is om gezamenlijk schadedossiers door vochtproblemen en  verkeerde (na)isolatie te behandelen binnen een gezamenlijke “raadkamer”, dus volstrekt vertrouwelijk binnen 4 muren.

Deze expert training wordt gegeven onder de bezielende leiding van Eddy H.J. Cruysberghs. Eddy is bouwpatholoog, docent bouwfysica, gediplomeerd deskundige, forensisch technisch expert, technisch raadsman en internationaal vocht- en isolatie expert.

Eddy heeft 32 jaar praktijkervaring en heeft meer dan 40.000  schadegevallen opgelost. Bovendien heeft Eddy diverse handboeken geschreven waarin hij dieper ingaat op isolatie, koudebruggen en vochtproblemen. 

Tijdens deze training behandelt Eddy schadedossiers aangedragen door cursisten desgewenst aangevuld met schadedossiers uit zijn eigen praktijk. Verder zal Eddy deze dag de onderdelen behandelen die belangrijk zijn om een probleemdossier tot een goed einde te brengen zoals:

  • Typeringen van soorten schade die kunnen ontstaan.
  • Het ENAC principe.
  • Herstel of vervangende vergoeding?
  • Deskundigen onderzoek en bijstand door derden.
  • Inzet van de forensische wetenschapper.
  • Materialen onderzoek en laboratorium onderzoek.
  • De mate van verantwoordelijkheid vanuit de diverse deskundigen (aannemer, architect etc).
  • Het grote belang van zelf logisch (blijven) nadenken.
  • De rol van de verzekeraar.

 

Na deze intensieve expert training van Eddy Cruysberghs weet je hoe je een complex schadedossier het beste aanpakt en waar je op moet letten. Je leert het probleem te analyseren en te behandelen. Ook het bemiddelen tussen verschillende partijen en het toewijzen van aansprakelijkheid komt aan bod. Kortom: je leert alles wat je moet weten om een (tegensprekelijk) schadedossier tot een goed einde te brengen.

VOOR WIE IS DEZE EXPERT TRAINING GESCHIKT?

Iedere professional die werkzaam is in de bouw en eigenaren van gebouwen zullen zeer veel baat hebben bij het volgen van deze training. Ook schade experts en professionals werkzaam bij corporaties zullen deze training op prijs stellen. Om deze expert training goed te kunnen volgen is een zekere voorkennis van schade problematiek rondom vochtproblemen en foutief (na)isoleren gewenst.

Schade experts aangesloten bij het NIVRE ontvangen 4 PE punten voor het volgen van deze expert training.

Bedrijven die zich inmiddels aangemeld hebben voor deze training zijn onder andere:

Olijslager Verf, RaDe Bouwadvies, De Keurder, Hamelink Bouwsupport, ZLM, Hanselman Groep, Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau, Bouwonderneming Stout, Sika Nederland en De Hoeksteen Vastgoed.

INSCHRIJVEN

Duur: Eéndaagse cursus die duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief lunch.

Prijs: € 255,- inclusief lunch en hand-out. Exclusief 21% btw.

Per expert training hebben we maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

DE EXPERT TRAINING SCHADEDOSSIERS IN DE BOUW WORDT GEHOUDEN:

De Bilt - Van der Valk Hotel

Cursus op donderdag 26 november 2020 - nog 17 plekken beschikbaar.

Wil je deze expert training van Eddy Cruysberghs volgen? Meld je dan aan door ons een mail te sturen

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de cursus willen volgen en welke datum en locatie de voorkeur heeft. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) binnen deze cursus te reserveren.


Wij kunnen deze expert training ook in-company geven. Bekijk hier de mogelijkheden.

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor de bouw en aanverwante sectoren. Bekijk hier het overzicht.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe trainingen en data.

Weergaven: 527

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+