BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gann UNI 1 vochtmeter incl. B50 sonde voor het opsporen van vocht binnen bouwmaterialen.

Voor iedere professional die te maken heeft met vochtproblemen in gebouwen is het hebben van een professionele vochtmeter een must. Alleen zo kan je ter plaatse vocht meten en lokaliseren binnen bouwmaterialen.

Deze Gann UNI 1 vochtmeter is een elektronisch meetinstrument met LCD scherm. De meter is voorzien van een B50 sonde waarmee je op een niet-destructieve manier eenvoudig en vakkundig vochtmetingen kunt doen tot een diepte van maar liefst 12 centimeter. De metingen gebeuren op basis van een hoogfrequentieveld.

Op deze vochtmeter passen tevens diverse andere sondes waarmee je ook zaken als oppervlakte temperatuur, koudebruggen en dauwpunt kunt meten.

Sinds 3 jaar geven wij regelmatig de training Vochtproblemen in Gebouwen. Tijdens deze training wordt exact deze meter altijd getoond. Niet voor niets, deze vochtmeter onderscheidt zich door een grote mate van gebruiksvriendelijkheid en een uitstekende kwaliteit.

Voeg de Gann UNI 1 vochtmeter met B50 sonde toe aan je uitrusting en spoor vanaf nu ongewenst vocht in bouwmaterialen altijd eenvoudig op.

Prijs: € 426,- per stuk exclusief 21% btw en exclusief € 10,- verzendkosten. De meter en sonde worden geleverd in een koffer.

Bestel hem nu door ons een mail te sturen ovv je adresgegevens en het aantal af te nemen vochtmeters.

Bestel bij ons ook:

De Gann Hydromette BL Compact voor het meten van vocht en isolatiemateriaal.

De Gann Hydromette BL Compact TF-IR 2 voor het meten van dauwpunt, koudebruggen en oppervlakte temperatuur. 

Weergaven: 1973

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+