BouwProfs

De bouw online verbonden.

Werken onder de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, wat betekent dat in de praktijk?


Met ingang van 1 januari 2024 treedt de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen definitief in werking. Met de komst van de WKB nemen we afscheid van het traditioneel werken onder bouwtoezicht en gaan we bouwen onder kwaliteitsborging. En dat gaat veel veranderingen met zich meebrengen.

Zo zullen binnen de WKB de rechten van de opdrachtgever beter geborgd worden. Dit betekent dat iedere partij binnen het bouwproces de regels rondom de overeenkomst, uitvoering, gereedmelding en oplevering strikt dient op te volgen.

Wil jij als professional weten wat er exact verandert met de komst van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen? En wat het verschil gaat zijn tussen het bouwen onder kwaliteitsborging straks versus de huidige manier van werken onder traditioneel bouwtoezicht?

Volg dan de online cursus WKB in de praktijk. Deze online cursus bestaat uit twee onderdelen:

1. E-learning WKB actueel

Je krijgt binnen onze Online Bouw Academie toegang tot de e-learning WKB actueel. Door het volgen van deze e-Learning leer je wat de WKB qua regelgeving inhoudt. Deze e-learning wordt regelmatig geactualiseerd. En je krijgt een jaar lang toegang zodat je jezelf continue op de hoogte houdt van de meest recente ontwikkelingen binnen de WKB.

2. Teams sessie WKB in de praktijk

Tijdens een 2,5 uur durende Teams sessie duiken we de praktijk in. Jouw praktijk om precies te zijn. Aan de hand van voorbeelden legt onze docent je uit wat het werken onder de WKB gaat inhouden.

Zo krijg je onder meer uitgelegd wat er vanuit de WKB verwacht wordt van je, hoe je zorgt voor de juiste dossieropbouw en op welke wijze je dient te communiceren met klanten en bouwpartners.

 

De online Teams sessie wordt gegeven door de volgende docent:


Rens ten Hagen is als hoofddocent verbonden
aan BouwProfs.

Rens is docent Bouwbesluit en Bouwfysica en
heeft expertkennis op het gebied van de 
WKB.

Rens is tevens voorzitter van de NEN-commissie
Harmonisatie Woningkeur.

 

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS WKB IN DE PRAKTIJK GESCHIKT?

De online cursus WKB in de praktijk is geschikt voor iedere professional die werkzaam is in de bouw en eigenaren van gebouwen en die willen weten wat de WKB inhoudt en welke veranderingen dit gaat opleveren ten opzichte van de huidige wijze van werken.

Nivre experts die deze online cursus volgen kunnen in aanmerking komen voor het verkrijgen van PE punten. Hiervoor dient men individueel een aanvraag in te dienen bij Nivre.


Prijs: € 285,- exclusief 21% btw en inclusief:

  • e-Learning WKB Actueel (een jaar lang toegang binnen Online bouw Academie)
  • Deelname aan de Teams sessie WKB in de praktijk
  • Hand-out in PDF van de behandelde sheets
  • Digitaal certificaat van deelname

DE ONLINE TEAMS SESSIE WORDT GEHOUDEN:

woensdag 18 oktober 2023: van 09.00 tot 11.30 uur

woensdag 18 oktober 2023: van 13.30 tot 16.00 uur

Wil je de online cursus WKB in de praktijk volgen?

Boek hier meteen je plek en verzeker jezelf van deelname.

Of meld je aan door ons een mail te sturen. (indien de link niet werkt kan je ook een mail sturen naar info@mfprodukties.nl)

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de online sessie  willen volgen en welke datum + tijdstip de voorkeur heeft. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) te reserveren.

Wij verzorgen tevens volledig op maat gemaakte WKB cursussen in-company. Zowel online als bij jou op kantoor. Bekijk hier de mogelijkheden.

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor de bouw en aanverwante sectoren. Bekijk hier het overzicht.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe trainingen en data.

Weergaven: 2672

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+