BouwProfs

De bouw online verbonden.

Arno Haverhals
  • Rijswijk ZH
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Arno Haverhals

Vandaag op BouwProfs

BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor Arno Haverhals
"Beste Arno, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed.  Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen.…"
26 Nov 2018
Arno Haverhals is nu lid van BouwProfs
26 Nov 2018

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
HGR Gevelwerken en Renovatie B.V.
Functie:
DGA
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://hgrgevelrenovatie.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
HGR Gevelwerken & Renovatie is uw totaalpartner voor renovatie, restauratie en bouwkundig onderhoud. U kunt dus bij ons terecht voor alle aspecten van de onderhoudswerkzaamheden aan uw gevel. Van gedegen technisch inzicht tot succesvolle praktische realisatie. HGR blinkt uit in professionaliteit, kwaliteit en service. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de markt en zijn u graag van dienst met haar activiteiten.

Het werkgebied van HGR beperkt zich tot Zuidholland.

Onze specialismen.

Met de ervaren en geschoolde vaklieden, die werken voor HGR Gevelwerken & Renovatie staat onze organisatie garant voor alle soorten herstelwerkzaamheden in de stijl en geest van uw project

Gevelrenovatie, restauratie.

Er wordt sinds eeuwen gemetseld. De gevel is het gezicht van ieder gebouw en moet weer en wind doorstaan. Periodiek onderhoud aan de gevel bevordert de duurzaamheid van het onroerend goed. Daarom ontwikkelt HGR heden ten dage nog steeds nieuwe behandelingstechnieken. Met hun technische creatieve instelling denken de medewerkers van HGR in innovatieve oplossingen. HGR werkt met de nieuwste apparatuur en machines. Dit is de reden dat u HGR tegenkomt bij herstelwerkzaamheden aan monumentale panden en historische gebouwen. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd onder de supervisie van Monumentenzorg. Dat bevestigt de kennis en ervaring die HGR beheerst m.b.t. de uitvoering van projecten.

Vastgoed/Bouwkundig onderhoud.

Door in te spelen op vragen uit de markt hebben wij onze activiteiten uitgebreid met bouwkundige werkzaamheden. Wij kunnen projecten uitvoeren, waarbij steigerwerk, vervanging van kozijnen, beglazing, balkonhekken, ed. aan de orde is integraal uitvoeren . Ook voor gevelonderhoud zoals schilder- en kitwerk en na-isolatie van gevels bent u bij ons aan het goede adres.


Kelderafdichting en vochttechniek.

De kelder is de basis van uw pand. Doorlatend vocht maakt de kelder veelal onbruikbaar met alle gevolgen van dien voor de rest van uw perceel. HGR heeft naast het hydrofoberen van gevels ook de expertise in huis voor afdichting en vochtbehandeling van uw kelder en andere betonconstructies.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 26 November 2018 om 18.00 zei BouwProfs Redactie...

Beste Arno,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+