BouwProfs

De bouw online verbonden.

Anja Beyer
  • 's-Hertogenbosch
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Anja Beyer

Gezocht: constructeur met affiniteit met klimmen

Initiatiefgroep Klimmers 073 (IK073) werkt aan realisatie van een klim- en boulderfaciliteit in ’s-Hertogenbosch.Wij hebben een mogelijke locatie gevonden in een historisch pand vlakbij het centrum…Doorgaan

Tags: constructeur

Started 19 Jul 2016

 

De pagina van Anja Beyer

Vandaag op BouwProfs

Discussie geplaatst door Anja Beyer

Gezocht: constructeur met affiniteit met klimmen

Initiatiefgroep Klimmers 073 (IK073) werkt aan realisatie van een klim- en boulderfaciliteit in ’s-Hertogenbosch.Wij hebben een mogelijke locatie gevonden in een historisch pand vlakbij het centrum van Den Bosch en zijn nu op zoek naar een constructeur die ons kan adviseren met het inrichten van de ruimte.Het betreft een ca. 12m hoge metselwerkgevel met hoge ramen daarin waar we op een onderconstructie multiplexplaten met de klimgrepen daarop tegen aan willen bouwen. Verschillende haken en…Lees verder...
19 Jul 2016
Anja Beyer heeft gereageerd op blogbijdrage Eerste zeer energiearme monumentale boerderij in Nederland opgeleverd dankzij WarmBouwen techniek. van BouwProfs Redactie
"Bedankt voor deze interessante artikel. "Warm bouwen" lijkt me een interessante methode gezien dat veel isolatiemethodes niet duurzaam zijn, omdat ze tijdens hun levensduur niet de hoeveelheid energie besparen die nodig was om ze te…"
8 Apr 2016
Anja Beyer heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
11 Feb 2015
Anja Beyer heeft gereageerd op discussie Geeft het Energielabel eindelijk grip op energie prestaties? van BouwProfs Redactie
"De ontwikkeling om energielabels verplicht in te voeren zie ik positief. Het energielabel geeft op het eerste gezicht ongeveer een inschatting van de bouwfysische toestand van een gebouw, voor een deskundige én de leek. Vooral begroet ik dat…"
11 Feb 2015
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Anja Beyer
"Beste Anja, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke…"
11 Feb 2015

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
B1 architectuur
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://b1architectuur.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik biedt architectenwerkzaamheden flexibel aan op groot en klein schaalniveau. Bijzonder boeit me het bouwen in historische context en de invloed van demografische ontwikkelingen op het ontwerpen.

B1 architectuur is opgericht in 2010 in 's-Hertogenbosch door Anja Beyer. Het bureau heeft meegewerkt aan verschillende hotels, kantoren, bedrijfs- en woongebouwen. We adviseren op groot en klein schaalniveau. In onze ontwerpen besteden we aandacht aan wat er gaat gebeuren in het project, verwacht en onverwacht.

Prikbord (1 commentaar)

Op 11 Februari 2015 om 10.59 zei Michel Eek...

Beste Anja,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

We vinden het leuk om wat meer over je te weten te komen. Dus laat iedereen weten wie je bent en voor welk bedrijf je werkt. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een blog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...