BouwProfs

De bouw online verbonden.

peter van de burgt
  • verghel noord brabant
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (13)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van peter van de burgt

Vandaag op BouwProfs

peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Bouwleges ook geheven over energiebesparende maatregelen? van Pieter Hogendoorn
"beste Pieter, ik vrees dat je helemaal gelijk hebt. Zover ik weet zijn er geen subsidies op isoleren, de laatste jaren zijn deze allemaal verdwenen, lees bezuinigd. Het enige wat helpt is tot 1-7-2015, de 6% regeling op werkloon wat betrekking heeft…"
30 Mrt 2015
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Informatie gezocht over toepassing van pleistervloeren in woningen. van BouwProfs Redactie
"Beste Mary, wij hebben goede ervaring met DRT vloeren uit Oss. Succes verder."
25 Aug 2014
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Ik wil in particulier opdrachtgeverschap een betaalbaar passiefhuis bouwen, wie helpt mee? van Cock van der Kaaij
"Beste Cock, ik heb een bouwbedrijf in Veghel en wij werken meneteel aan het Hott voor Prof. J. Lichtenberg te Sterksel, dit is een slimbouwen woning gecombineerd met Active House. Deze woning gaat energie opleveren. Wij zijn erg geinteresseerd in…"
10 Apr 2014
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Staat gezondheid op de bouwplaats hoog genoeg op de agenda? van Michel Eek
"Geachte Lezers, moeten we het ook een beetje anders zien, kijk eens hoe goed nederland het doet qua veiligheid op de bouwplaats en gezondheid. Allemaal ontstaan door de Arbo wet, VCA diploma's etc. Prima. Maar als je nu de slechte economische…"
5 Mrt 2014
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Het herstel wordt nu echt zichtbaar in de bouw, zie jij het ook? van Michel Eek
"Jazeker, ook dit is een belangrijke maatregel, waar bij mijn bedrijf (vele verbouwingen en onderhoud) gretig gebruik van gemaakt wordt. Ik zou willen zeggen laat alles wat een aannemer factureert onder de 6% vallen, ik vermoed dat dan de bouwcrisis…"
19 Feb 2014
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Het herstel wordt nu echt zichtbaar in de bouw, zie jij het ook? van Michel Eek
"Natuurlijk wil iedereen dat het beter wordt, maar ik vrees dat de heren die dit roepen een vuiltje in hun oog hebben. We hebben nu 3 maanden super weer in tegenstelling tot 3 maanden winter vorig jaar. Heeft dit iemand gecorrigeerd? De omzet in…"
18 Feb 2014
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Isoleren van een op zand gestorte betonvloer van Marcel Haan
"beste Marcel, wij als bouwbedrijf storten altijd de betonvloer op de isolatie, dan heb je de meeste druksterkte in je cementdekvloer. Dit doen wij ook met vloerverwarming, je moet dan welliswaar meer massa verwarmen, maar dat straalt toch naar boven…"
22 Nov 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Bedrijf gezocht dat een gevlinderde betonnen afwerkvloer kan maken voor luxe villa. van Michel Eek
"Beste Hanno, ik heb een 1 mans vloerenbderijf die dit regelmatig voor ons doet. Ik geef je zijn tel. nummer: Frans van der Linden, 06 513 892 21 hij maakt deze vloeren ook op kleur. Wij zijn erg tevreden over hem. Hij maakt ook goede vlakke…"
14 Nov 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie (Hoe) moet glas luchtdicht gemonteerd worden? van BouwProfs Redactie
"Beste Paul, Marcel, willen jullie in de gaten houden dat het kozijn vaak eerst gemonteerd moet worden voordat het glas geplaatst kan worden, meestal zet je de schroeven om het kozijn vast te zetten in de sponning van het glas. En als je het glas al…"
8 Nov 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie (Hoe) moet glas luchtdicht gemonteerd worden? van BouwProfs Redactie
"Beste Marcel, inderdaad er kan een luchtkiertje aan de zijde van de glaslat ontstaan. Het glas is rondom geventileerd zoals het moet, en je kit de glas lat tegen het glas af, maar niet tegen het kozijn. Er zijn glaslatten ( de meeste) die een soort…"
6 Nov 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Wat moet er precies gebeuren om van leegstaande kantoorpanden (tijdelijke) studentenflats te maken? van sjoerd nienhuys
"Beste Sjoerd, er bestaan inbouw containers bijvoorbeeld die je in een ruimte kunt inschuiven voorzien van natte cel etc. Deze zou je dan na verloop van tijd weer kunnen verwijderen. Ik denk dat de Meeuw Oirschot wel van deze units verkoopt, ook de…"
3 Okt 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie historische schuifvensters van Alex Noort
"Beste Alex, wij hebben de zogenaamdes schuiframen al 30 jaar nagemaakt, met een boven liggend raam naar buiten toe verspringend, en daaronder een terugliggend raam uitgevoerd in draai kiep of vast, dit lijkt sprekend op een schuif kozijn, zeker als…"
25 Apr 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op blogbijdrage Is de bouw te versnipperd om effectief te kunnen lobbyen? van Michel Eek
"Beste mensen, zolang er in de bouw alleen maar naar de prijs wordt gekeken en niet naar de kwalitiet, zullen bedrijven de neiging hebben om met de goedkoopste materialen en uurlonen de hoogst mogelijke kwaliteit te behalen. Helaas bestaat dit…"
12 Mrt 2012
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Gezocht aannemer voor de bouw van een energiezuinige woning in combinatie met zonnepanelen, zonneboilier, warmtepomp en groen dak. van Michel Eek
"Beste  Esther, wij hebben een woning ontwikkelt, vrij van architectuur, energiezuinig EPC 0,4 eventueel nog lager, domotica vrij, levensloop bestendig, wij zijn lid van slimbouwen, vrij indeelbaar, eigen inbreng, etc etc. Als je graag meer…"
10 Mrt 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor peter van de burgt
"Beste Peter, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen. In de rubriek Bouwvragen vind je…"
9 Mrt 2012
peter van de burgt is nu lid van BouwProfs
9 Mrt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
zijtaartse bouwonderneming
Functie:
directie
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://zbobouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
wij bewegen ons voornamelijk op de verbouw branche en onderhoud bij bedrijven

Prikbord (1 commentaar)

Op 9 Maart 2012 om 16.24 zei Michel Eek...

Beste Peter,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+