BouwProfs

De bouw online verbonden.

B.P.M. van Ooijen (Ben)
  • Wijchen, Gelderland
  • Nederland
  • vastgoed
Delen

De connecties van B.P.M. van Ooijen (Ben)

  • BouwProfs Redactie
 

De pagina van B.P.M. van Ooijen (Ben)

Vandaag op BouwProfs

B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Hoe kun je zonnepanelen plaatsen zonder de sneeuwbelasting te verlagen? van Andre Letsch
"@allen klopt dit wordt veelal vergeten. Altijd een goede berekening maken van de maximale dakbelasting is mijn advies. En zeer correct opgemerkt, let op overige belastingen, die wellicht later nog zijn aangebracht."
6 Feb 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Ben jij voorstander van een tijdelijk stimuleringsfonds voor de bouw? van Michel Eek
"een stimuleringsfonds kan denk ik wel ondersteunen om de vastgelopen bouwmotor op gang te helpen, maar zoals al gezegd, moet je het breder trekken en goed opletten dat de ene maatregel de andere niet teniet doet. Misschien ook goed is om te kijken…"
4 Feb 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op blogbijdrage Houtpellets niet zo duurzaam als gedacht? van Michel Eek
"Ik begrijp je vraag, want hout naast de deur is minder milieu belastend dan dat wat ver weg komt wanneer je kijk naar het onderdeel transport. Echter in Nederland hebben en kunnen wij niet voldoende houtpellet korrels leveren, import is hierbij…"
1 Feb 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op blogbijdrage Houtpellets niet zo duurzaam als gedacht? van Michel Eek
"De footprint (voetafdruk) zegt iets over de belasting van onze leefgewoonten op onze planeet. Deze wordt dan ook gezien over de gehele aardbol. In de meer ontwikkelde landen wordt al per inwoner meer geconsumeerd dan dat het gebied kan leveren. Veel…"
31 Jan 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op blogbijdrage Houtpellets niet zo duurzaam als gedacht? van Michel Eek
"Qua CO2 en kostenbesparing ben ik al wel overtuigd. Wanneer ook de ecologische foortprint oké is, dan zou ik zeggen nu de rest van Nederland nog overtuigen."
31 Jan 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op blogbijdrage Houtpellets niet zo duurzaam als gedacht? van Michel Eek
"Hoe duurzaam is dit concept wanneer je de hele ecologische footprint meeneemt?"
31 Jan 2013
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op blogbijdrage Eerste Kamer akkoord met nieuwe regels voor aanbesteden. van Michel Eek
"Een eerste stap in de goede richting. Jammer dat een conclusie is dat de prijs hierdoor zakt en de kwaliteit stijgt. M.i.z. gaat deze vlieger lang niet altijd op. Met name overheden zouden voor de kwaliteit en duurzaam moeten kiezen en niet alleen…"
31 Okt 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Welke mogelijkheden zijn er om de warmte afkomstig uit de warme lucht van een mechanische ventilatie unit her te gebruiken? van BouwProfs Redactie
"Beste Pascal, er zijn verschillende manieren en opties. Om de juiste te kiezen moet je eerst vaststellen / aangegeven wat je met de warmte wilt gaan doen. De warmte van 3600 m3/h kun je in deze situatie alleen aan de vloerverwarming toevoegen.…"
22 Okt 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Mogen ontluchtingsventielen WKO-installatie in appartement uitkomen? van Bas Collard
"Geachte heer Collard, beste Bas,   In reactie op bovenstaande melden wij het volgende. Uit uw verhaal concludeer ik dat de WKO-installatie eigendom van Essent is. De geur welke U met regelmaat constateert is afkomstig uit het…"
15 Okt 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor B.P.M. van Ooijen (Ben)
"Beste Ben, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In de…"
9 Okt 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Gezocht, directievoerder/toezichthouder voor nieuwbouwplan in Deurne. van Michel Eek
"Jammer dat Hans niet meer reageert op de reacties, of de oproep verwijderd indien deze niet meer van toepassing is."
8 Okt 2012
Bericht gepost door B.P.M. van Ooijen (Ben)
"Gisteren aangemeld op "Bouwprof" vandaag site verkennen. Wil je ons leren kennen ga naar www.mekann.nl of maak een afspraak 024 6450190"
27 Sept 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft gereageerd op discussie Gezocht, directievoerder/toezichthouder voor nieuwbouwplan in Deurne. van Michel Eek
"Goedemorgen Hans, Gisteren mijn bedrijf op "Bouwprofs" aangemeld en vandaag begonnen met de site en mogelijkheden te onderzoeken. Je verzoek staat er al enige tijd op maar is nog niet weggehaald. Het kan zijn dat je al bent voorzien.…"
27 Sept 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) heeft foto's geplaatst
27 Sept 2012
B.P.M. van Ooijen (Ben) is nu lid van BouwProfs
26 Sept 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
Mekann advies
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.mekann.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ervaren allround projectmanager voor alle huisvestingsvraagstukken, van nieuwbouw tot en met sloop. Zowel bouwkundig, installatietechnisch alsook facilitaire projecten

De foto's van B.P.M. van Ooijen (Ben)

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Op 9 Oktober 2012 om 13.17 zei Michel Eek...

Beste Ben,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+