BouwProfs

De bouw online verbonden.

Bas Wolse
 • Man
 • 's-Hertogenbosch
 • Nederland
 • overig
Delen

De connecties van Bas Wolse

 • Ad de Jongh
 • BouwProfs Redactie
 • Andre Letsch
 • Michel Eek

Groepen van Bas Wolse

 

De pagina van Bas Wolse

Vandaag op BouwProfs

Bas Wolse heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
9 Dec 2014
Bas Wolse is lid geworden van de groep van Michel Eek
Miniatuur

Bouwrijp

Op Bouwrijp tippen bouwprofs elkaar over op handen zijnde bouwprojecten. Waar wordt gebouwd? Wie is de opdrachtgever, en wie de architect? Gaat het om sloop of juist om renovatie? Deel je kennis met collega bouwers, samen maken we de markt transparant.Lees verder...
19 Jun 2014
Bas Wolse heeft gereageerd op discussie Gezocht: dakbedekking (plat dak) met een zo lang mogelijke vervangingscyclus. van BouwProfs Redactie
"Derbigum gaat ongelooflijk lang mee. Als je een keer naar de fabriek wilt in Belgie zijn daar mogelijkheden voor. Zelf ben ik doorTopdak uit Zwaagdijk meegenomen http://www.topdak.nl/ Was erg leerzaam."
3 Jun 2013
Bas Wolse is nu bevriend met Michel Eek en Andre Letsch
6 Nov 2009
Bas Wolse is nu lid van BouwProfs
20 Aug 2009

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
ICN Solutions
Functie:
Accountmanager en adviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://nl.linkedin.com/in/baswolse
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben een enthousiaste kansenvinder die zijn kracht haalt uit het overtuigen, adviseren en promoten van diensten. Mijn ervaring ligt in brandveiligheid, technisch vastgoedbeheer, facility management en marketing. Vanuit die achtergrond denk ik na over de bruikbaarheid van oplossingen: Werkt het in de praktijk? Is er voldoende draagvlak? Hoe kunnen we er voor zorgen dat wat bedacht is, overgedragen wordt aan de mensen die er mee te maken krijgen? Door gesprekken, presentaties en lezingen overtuig ik anderen over de nut en noodzaak van bepaalde oplossingen en kansen. Ik ga uit van dienend leiderschap en het samenbrengen van mensen.

Newforma en ICN Solutions

Elk bouwproject brengt een grote hoeveelheid en een enorme verscheidenheid aan informatie met zich mee. Een professioneel Project Informatie Management (PIM)-systeem is daarom een eerste vereiste. Newforma is een geïntegreerde oplossing die projectinformatie van alle bouwpartners met elkaar verbindt. Een succesvolle en efficiënte projectoplevering is daarmee verzekerd.

Voordelen voor uw bedrijf

 1. Vergroot productiviteit - Reduceer de tijd die u spendeert aan alledaagse administratieve taken, deel data met externe teamleden en maak projectinformatie mobiel toegankelijk.
 2. Versterken relaties - Verschaf klanten en partners op een makkelijke manier toegang tot informatie op basis van een 'vertrouwen is goed maar controleren
  is beter' relatie en bied een meer toegankelijke klantenservice.
 3. Minimaliseer risico - Geef het gehele projectteam de mogelijkheid om
  alle projectinformatie te bekijken, traceer alle aanpassingen, verbeter kwaliteitscontrole en produceer dezelfde werkprocessen.
 4. Bouw de beste vaardigheden - Hergebruik informatie van succesvolle projecten, verspreid de beste vaardigheden, draag kennis over naar nieuwe collega's en creëer een platvorm voor een consistente uitvoering.

Prikbord

 • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+