BouwProfs

De bouw online verbonden.

Edward Hissink
  • Amsterdam
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Edward Hissink

Vandaag op BouwProfs

Edward Hissink heeft gereageerd op discussie Variant op ventilatiesysteem, Welke haken en ogen zijn er? van Berend Hartman
"Het Ademend Raam heet nu Fresh-r en is verkrijgbaar via www.Fresh-r.eu. Het grote voordeel van Fresh-r is dat het de enige ventilatie met WTW is die bij vorst blijft werken. Dit in reactie op 'Balanssystemen zijn uitgerust met…"
23 Jun 2017
Edward Hissink heeft gereageerd op discussie Variant op ventilatiesysteem, Welke haken en ogen zijn er? van Berend Hartman
"In optie 1 zit geen WTW. Hiermee blaas je warme lucht naar buiten. Eenzelfde hoeveelheid koude lucht komt dan binnen, die dan, als het vriest, 20 graden opgewarmd moet worden. Andersom, als het buiten warmer is, 25 graden, bijvoorbeeld, wordt het…"
22 Jun 2017
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Edward Hissink
"Beste Edward, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed.  Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen.…"
17 Jan 2017
Edward Hissink is nu lid van BouwProfs
17 Jan 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Fresh-r
Functie:
1021JL
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://fresh-r.eu
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Om goed geïsoleerde gebouwen gezond en schimmelvrij te houden zorgt Fresh-r voor frisse lucht zonder dat er warmte verloren gaat dankzij decentrale gevelventilatie met CO2/H2O-detectie en > 90% warmteterugwinning.

Prikbord (1 commentaar)

Op 17 Januari 2017 om 12.58 zei Michel Eek...

Beste Edward,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+