BouwProfs

De bouw online verbonden.

Frank Hams
  • Tubbergen
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (1)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Frank Hams

Vandaag op BouwProfs

Frank Hams heeft gereageerd op discussie Brandwerendheid verdiepingsvloer, hoe ga ik te werk? van Gertjan van Meurs
"Ik sprak toevallig laatst met Brandpreventie Kreuwel en die vertelde dat hij wat nieuws had. Het is een ecologische brandvertrager dat je gewoon op het hout kunt aanbrengen en niet verkleurd het is tevens schimmelwerend en dergelijke.…"
21 Feb 2014
Frank Hams heeft gereageerd op blogbijdrage Scans van kansrijke gebouwen moeten herbestemming een extra boost geven. van Michel Eek
"Gisteren nog een heel mooi voorbeeld gezien van Koopmans Bouw. Ze hebben Molenwerf Amsterdam getransformeerd tot 185 appartementen. Het is een complex dat ca. 10 jaar oud is en 2 jaar leeg stond. Erg mooi project! molenwerf"
21 Feb 2014
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Frank Hams
"Beste Frank, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
6 Apr 2013
Frank Hams is nu lid van BouwProfs
2 Apr 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Hams Interieurbouw
Functie:
Managment
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.hamsinterieurbouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Interieurbouw op gebied van kantoren, zorg en overheid, horeca en winkels. Daarin alles op maat maken. Balie's, entree's, wachtruimten, behandelkamers, directiekamers, kantine's, bar en restaurant.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.32 zei Michel Eek...

Beste Frank,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+