BouwProfs

De bouw online verbonden.

John Boon
  • Hyacinthenlaan 2
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (4)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De connecties van John Boon

  • Herman de Mooij
 

De pagina van John Boon

Vandaag op BouwProfs

John Boon heeft gereageerd op discussie Betonsteen of toch iets anders? van Herman de Mooij
"gezien de permeabiliteit van de steen, lijkt het wat mij betreft sterk op tufsteen.  "
18 Mrt 2013
John Boon heeft gereageerd op discussie Vocht uit houten wanden na lekkage van Robert Rijsbergen
"Beste Robert, Ventileren, zoals Robert heeft voorgesteld is de beste oplossing. De vraag is van welk materiaal de wanden zijn gemaakt. is het bijvoorbeeld van gipskartonplaat, dan dien je te onderzoeken in welke conditie dit materiaal…"
27 Feb 2013
John Boon heeft gereageerd op discussie Condens problemen met als gevolg lekkage bij nieuw gebouwde manage, wie weet raad? van Roel Dekker
"Beroepshalve en met kennis uit ervaring ben ik geen voorstander van het oplappen van nieuwe constructies en bouwwerken. Uiteraard dient eerst te worden bekeken of de constructie toelaatbaar is. Echter er zijn ook oplossingen zoals bijvoorbeeld X-dek…"
13 Dec 2012
John Boon heeft gereageerd op discussie Condens problemen met als gevolg lekkage bij nieuw gebouwde manage, wie weet raad? van Roel Dekker
"Ik vraag mij af wie u van advies heeft voorzien? Warmte en koude geven nu eenmaal condens. Het probleem had dus voorkomen kunnen worden door het voorschrijven van het juiste materiaal. Nu wordt u onnodig op onkosten gejaagd door tovoegingen te moten…"
13 Dec 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor John Boon
"Beste John, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
25 Nov 2012
John Boon heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
28 Okt 2012
John Boon is nu lid van BouwProfs
27 Okt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Bouw en Management BV
Functie:
DGA
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.bouwenmanagementbv.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouwkundige

Prikbord (1 commentaar)

Op 25 November 2012 om 12.28 zei Michel Eek...

Beste John,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+