BouwProfs

De bouw online verbonden.

Marco Dees
  • Man
  • Apeldoorn
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (5)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Marco Dees

Vandaag op BouwProfs

Marco Dees heeft gereageerd op discussie Welk project waar jij aan (mee) gewerkt hebt vind jij het toonbeeld van duurzaamheid? van Michel Eek
"Het TransPort gebouw op Schiphol Oost is het hoofdkantoor van transavia.com, Martinair en KLM Cargo. Ontworpen door Paul de Ruiter en bomvol duurzame keuzes. Wil je tot in de details weten welke? En hoe de drie organisaties zelf omgaan met…"
30 Nov 2012
Marco Dees heeft gereageerd op discussie Ik ben op zoek naar informatie over de kosten en baten van duurzaam bouwen. van Michel Eek
"Dat is onderhand heel gespecialiseerde materie aan het worden. Hoort zo'n vraag niet thuis bij een bedrijf als Volantis? Volens mij weten die daar wel raad mee."
9 Jun 2011
Marco Dees heeft gereageerd op discussie Veel eisen aan inschrijving bouwopdrachten zijn onnodig en te ingewikkeld. van BouwProfs Redactie
"Volledig mee eens.   Voor een zeer eenvoudige ontwerpopdracht via een overheidsaanbesteding moesten wij kunnen aantonen minstens drie jaar op rij een omzet van 600.000 euro te hebben gedraaid. Vrij lastig voor ons bedrijf dat nu bijna een jaar…"
17 Dec 2010
Marco Dees heeft gereageerd op discussie Cradle to Cradle als basis voor een nieuw samenwerkingsmodel in de bouw? van Andre Letsch
"Beste Dennis, Laten we vooral niet het product of het proces centraal stellen. Laten we in de eerste plaats de gebruiker van het gebouw centraal stellen. En om dat te kunnen doen moet je zaken soms radicaal anders aanpakken. Wij (Sensid duurzame…"
8 Dec 2010
Marco Dees heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt
5 Sept 2010
Marco Dees heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
25 Aug 2010
Marco Dees heeft gereageerd op discussie Know how gevraagd voor duurzaam verbouwen van boerderij tot kinderdagverblijf. van Michel Eek
"Beste Rob, Met zekerheid kan Sensid een goede rol spelen in dit project. Wij zijn inderdaad (dank je Pierre voor de voorzet) toonaangevend in de duurzame ontwikkeling van projecten. Wij zijn o.a. betrokken bij de ontwikkeling van…"
24 Aug 2010
Marco Dees is nu lid van BouwProfs
24 Aug 2010

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Sensid
Functie:
Partner
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://sensid.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Duurzame interieurarchitectuur en de realisatie van een totale binnenbeleving.

Prikbord (2 commentaren)

Op 25 Augustus 2010 om 6.27 zei Tony Gorus...
Beste Marco,

Welkom bij de groep.

Mvg. Tony
Op 5 September 2010 om 12.02 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk. Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link.

U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.

Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen?
Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+