BouwProfs

De bouw online verbonden.

Marco Sturmans
  • Man
  • Voorburg
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen

De connecties van Marco Sturmans

  • Michel Eek

Groepen van Marco Sturmans

 

De pagina van Marco Sturmans

Vandaag op BouwProfs

Marco Sturmans is lid geworden van de groep van Michel Eek
Miniatuur

Bouwrijp

Op Bouwrijp tippen bouwprofs elkaar over op handen zijnde bouwprojecten. Waar wordt gebouwd? Wie is de opdrachtgever, en wie de architect? Gaat het om sloop of juist om renovatie? Deel je kennis met collega bouwers, samen maken we de markt transparant.Lees verder...
16 Sept 2013
Marco Sturmans heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
16 Sept 2013
Marco Sturmans heeft gereageerd op discussie Betaalbare (goedkope) duurzame bouwmethoden. van Michel Eek
"Geachte Lars, wij creeren met ons concept behoorlijk ruimte in de begroting. Minimaal 5% besparing op de installatiesom. Bohebiflex maakt holle ruimten in wanden voor altijd bereikbaar. Hierdoor kunnen alle installaties in binnenwanden op een…"
29 Apr 2010
Marco Sturmans heeft gereageerd op discussie Wat is wat u betreft hét voorbeeld van een echt duurzaam bouwproduct? van Andre Letsch
"Duurzame bouwproducten dienen niet alleen op criteria als milieu-effect, hernieuwbaar, energie te worden beoordeeld. De bijdrage aan het versoepelen van het bouwproces, aanpasbaarheid, toekomstwaarde zijn minstens zo belangrijk. Het zogenaamde…"
17 Mrt 2010
Marco Sturmans heeft foto's geplaatst
3 Mrt 2010
Marco Sturmans heeft een album geplaatst
3 Mrt 2010
Marco Sturmans heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt
1 Mrt 2010
Marco Sturmans is nu lid van BouwProfs
26 Feb 2010

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Bohemen Investments
Functie:
sr. Business Manager
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.bohebiflex.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Succesvol ontwikkelen, adviseren en verkopen van integrale afbouw- en installatieconcepten. De uitdaging waar we voor staan is onze oplossingen nog breder in te zetten met duurzame energiebesparende concepten.
Kortom het bieden van totaaloplossingen, flexibel, aanpasbaar, goedkoper en slimmer. Onderscheidend en oplossingen die minimaal aan voorzieningen hebben, keep it simpel.

Kostenbesparend en klantgericht installeren

Er worden op dit moment veel nieuwe producten en processen ontwikkeld, innovatie viert hoogtij en zal bijdragen aan de kostenefficiëntie en effectiviteit van huisvestingsoplossingen. De nadruk ligt momenteel vooral op energiebesparing en het milieu en dat is goed. Toch zijn er 'dichter bij huis' ook nog aspecten die aandacht verdienen, waaronder de zo gewenste behoefte om installaties te ontvlechten uit het casco en het inbouwpakket. Dat wij niet als eerste met dit thema bezig zijn mag duidelijk zijn, echter zijn we wel als eerste die een totaalconcept hebben ontwikkeld.

Het Bohebiflex concept vormt de ontbrekende schakel in de zo gewenste flexibiliteit van de installaties in wanden in combinatie met binnengevels. De combinatie van eenvoud, de bouwfysische prestaties, esthetica, het kostenbesparend effect tijdens het ontwerp-, bouw- en het exploitatieproces, de flexibiliteit en de duurzaamheid maken het systeem revolutionair en uniek voor de Europese bouwmarkt. Zelfs mondiaal is de combinatie van deze eigenschappen nog niet bekend.

Met Bohebiflex krijgt men een hoge mate van installatie-flexibiliteit die op termijn een hogere gebruiks- en economische waarde heeft; het verlengt de functionele, technische en economische levensduur. In combinatie met stekerbare componenten en bekabeling nemen deze voordelen nog een extra toe.

In het ontwerp kan nu worden tegemoet gekomen aan de veranderende gebruikersvraag en waarbij het gebouw de dynamiek van de organisatie kan volgen. Het gebouw kan eenvoudig en adequaat in spelen op indelingswijziging, groei, krimp en functiewijziging.
"het enige verbazingwekkende van Bohebiflex is dat het nog niet eerder is bedacht" (Rudy Stroink TCN)

De foto's van Marco Sturmans

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Op 1 Maart 2010 om 13.12 zei BouwProfs Redactie...
Beste Marco,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat je lid bent geworden van ons netwerk.

Om je meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor je. Zodat je direct het meeste uit je deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht je over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik je deze toe te voegen aan jouw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Ik wens je bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+