BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martien Vogelezang
  • Voorburg
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (4)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Martien Vogelezang

Vandaag op BouwProfs

Martien Vogelezang heeft gereageerd op discussie De voordelen en nadelen van wandverwarming - wie heeft ervaring hiermee? van Anja Beyer
"Wat hier nog niet genoemd is: dat je er bij het inrichten van je woonkamer wel rekening mee moet houden. Waar de wandverwarming zit liever geen gesloten kasten, panelen of gordijnen plannen. Die hinderen de warmteafgifte en verminderen het…"
4 Jul 2017
Martien Vogelezang heeft gereageerd op discussie Welke mogelijkheden zijn er om tocht te weren bij een taatsdeur? van edwin kolkman
"Beste Edwin, De getoonde binnendeur met het draaipunt in het midden [?] zou helemaal door kunnen draaien, dan is tochtwering alleen met minder fraaie borstels of borstels te doen. Voor buitendeuren is doordraaien meestal niet gewenst en is een…"
15 Mrt 2016
Martien Vogelezang heeft gereageerd op discussie Hebben zonnepanelen (veel) onderhoud nodig? van BouwProfs Redactie
"Onderhoud: Minimaal twee maal per jaar nalopen van: de leidingen en de aansluitingen op beschadigingen, vervuiling en corrosie; PV oppervlak vrijmaken van opliggend of aangehecht materiaal en ontdoen van alggroei; totaal systeem doormeten op extra…"
7 Mrt 2016
Martien Vogelezang heeft gereageerd op discussie Gaat windenergie de goedkoopste energiebron in Nederland worden? van Michel Eek
"Duidelijk mag zijn dat we af moeten van centralevoorzieningen en bewegingen. Een centraal geleide transitie zal eerst ten goede komen aan de zittende energieleveranciersen daarna pas een positieve bijdrage leveren aan oplossing van het…"
24 Apr 2015
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Martien Vogelezang
"Beste Martien, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen. In de rubriek…"
24 Mrt 2012
Martien Vogelezang is nu lid van BouwProfs
23 Mrt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Arch.buro Vogelezang
Functie:
architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://nvt
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouwkunst en Ruimtelijke Projecten
Realisatie van nieuwbouw, verbouw en restauraties,
kunst in de openbare ruimte,
energiebesparing en -productie
(zonnepanelen, aardwarmte benutting en windturbines)

Prikbord (1 commentaar)

Op 24 Maart 2012 om 21.22 zei Michel Eek...

Beste Martien,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+