BouwProfs

De bouw online verbonden.

Martijn van Gemert
  • 39, Man
  • Veghel, Noord-Brabant
  • Nederland
  • overig
Delen

De connecties van Martijn van Gemert

  • Andre Letsch
  • Michel Eek

Groepen van Martijn van Gemert

Discussies van Martijn van Gemert

Nieuw cement met kleine CO2 footprint
1 antwoord 

Ik las op Bouwwereld een artikel over nieuw cement met een kleinere CO2 voetprint. Prima alternatief uiteraard, maar is dit niet hetzelfde als…Doorgaan

Tags: footprint, CO2, cement

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Beate Bouwman 28 Feb 2012.

 

De pagina van Martijn van Gemert

Vandaag op BouwProfs

Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"De randafwerking lijkt niet afgekit; hoe nat wordt er gedweild?"
6 Feb 2018
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Zijn er wettelijke verplichtingen ten aanzien van het gebruik van folie onder betonvloeren? van BouwProfs Redactie
"Eens met Sander dat dit duurzamer is; PE-folie (veelal toegepast) is immers milieuvriendelijker dan beton en heeft als bijkomend voordeel dat materialen fysiek gescheiden worden en beter te hergebruiken zijn."
2 Sept 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Zijn er wettelijke verplichtingen ten aanzien van het gebruik van folie onder betonvloeren? van BouwProfs Redactie
"Roel, Bedoel je de folie onder een ihwg betonvloer op zand, of de ontkoppeling van dekvloer op een kanaalplaatvloer? Groet, Martijn"
1 Sept 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Is de architect de aangewezen persoon om de bouw te regelen? van Michel Eek
"Voor kleine projecten zoals genoemd in het onderzoeksproject is dit een prima initiatief. Voor grotere projecten lijkt me dit echter niet verstandig, aangezien er dan toch belangen door elkaar gaan lopen. Laat de architect zijn focus vooral…"
27 Mrt 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Verplicht duurzaam bouwen, must of vooral niet? van Andre Letsch
"Beste heer Wieringa, Ik denk dat de discussie breder gevoerd moet worden; niet alleen in betere isolatiewaarden en duurzame installaties en/of zelf opwekken. Denk ook aan voor welke doelgroep wordt gebouwd, hoe lang gaat dit gebouw werkelijk mee, is…"
10 Mrt 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Verplicht duurzaam bouwen, must of vooral niet? van Andre Letsch
"Het streven is prima, maar wel erg kort door de bocht. Beter is om uit te gaan van trias energetica, waarbij geen gebruik beter is dan duurzaam gebruik. Ofwel, zijn die zonnepanelen wel zo duurzaam? Denk hierbij ook aan levensduur (MPG)."
10 Mrt 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Brandwerendheid verdiepingsvloer, hoe ga ik te werk? van Gertjan van Meurs
"De brandweer kan waarschijnlijk uitsluitsel geven over het hoe aan te tonen dat e.e.a. voldoet. Als ze testrapporten eisen, kun je inderdaad niet om de door Leo omschreven oplossing heen.   Succes!"
11 Feb 2014
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Wat is er mis met een beetje radioactiviteit in gips? van Andre Letsch
"Is leemstuc inmiddels op voldoende kwaliteitsniveau om dit als volwaardige vervanger te kunnen beschouwen? Zijn er verder nog zaken om rekening mee te houden, wanneer je leemstuc toepast?"
19 Nov 2013
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Wat als we woningen een RFID chip geven en daarmee het onderhoud en garantie monitoren? van BouwProfs Redactie
"Maar wat als de woningeigenaren het onderhoud zelf doen? En is dit geen issue met privicy?"
7 Mrt 2013
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Partner gezocht voor uitvoeren bouwkundig onderhoud aan commercieel vastgoed in regio Zuid Brabant en Limburg. van BouwProfs Redactie
"Geachte heer Schönfeld,   Bent u op zoek naar een partij die e.e.a. kan coördineren, contracteren en dergelijke of een partij die daadwerkelijk de uitvoerende werkzaamheden verricht? Met het eerste zouden we u kunnen helpen, de…"
27 Feb 2013
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Ik ben op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor PUR-schuim, Wie kan me helpen? van BouwProfs Redactie
"Via bovenstaande link van Gerton, kwam ik dit product tegen: Icynene LDC-50. Is iemand hiermee bekend? Ik kan me voorstellen dat dit een mooie oplossing is voor het naisoleren van een vrijdragende begane grondvloer, maar kan hier geen ervaringen van…"
28 Nov 2012
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Rc van 3,5 naar Rc 5... maar per wanneer? van Michel Eek
"Ik ben het met je eens dat getoetst moet worden wat de werkelijkheid oplevert. Dat is altijd leidend. Maar wat als dit niet oplevert wat was afgesproken? Wie is er dan aansprakelijk, gaat het oplossen, voor wie zijn/haar kosten etc.? Dat is op…"
23 Nov 2012
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Rc van 3,5 naar Rc 5... maar per wanneer? van Michel Eek
"@Alexander: een minimumgrens stellen kan toch handig zijn, om grote transmissieverschillen te voorkomen. Rekentechnisch kan dat wel goed gaan, maar praktisch levert dat geen goede oplossingen op."
23 Nov 2012
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie Rc van 3,5 naar Rc 5... maar per wanneer? van Michel Eek
"01-2013 lijkt me wat lastig te integreren, maar eigenlijk zou dat wel moeten..."
23 Nov 2012
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie vloerisolatie per 1/4 2012 omhoog met 40%, ook voor bestaande woningen? van Ton Willemsen
"Ik denk dat de prioriteiten eerst bij het dak moeten liggen, vervolgens de gevel en eventueel ook de begane grondvloer, gezien de optimale kosten/baten verhouding. Uiteraard is alles naisoleren het beste!"
4 Apr 2012
Martijn van Gemert heeft gereageerd op discussie blazen in de vloerbedekking-waarom?- van Ruurd Pacque
"Inderdaad is dit vocht wat in de constructie zit. Kan het zo zijn dat dit vocht uit de kruipruimte komt? Dan is een vochtscherm (en licht ventileren) de enige optie denk ik."
27 Mrt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Hevo bv
Functie:
adviseur expertisecentrum
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.hevo.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
bouwkostenmanagement, GPR Gebouw Expert, duurzaamheidsadvies

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 Januari 2010 om 9.12 zei Michel Eek...
Beste Martijn,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat je lid bent geworden van ons netwerk.

Om je meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor je. Zodat je direct het meeste uit je deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht je nog over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik je deze toe te voegen aan jouw profiel. Het maakt het netwerken nog persoonlijker.

Ik wens je bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+