BouwProfs

De bouw online verbonden.

Peter Leeuw
  • Vught
  • Nederland
  • architectuur
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (4)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De connecties van Peter Leeuw

  • Hanno Schrauwen

Discussies van Peter Leeuw

Kan een projectbesluit worden afgedwongen?
1 antwoord 

Korte vraag:Kan een aanvraag voor een projectbesluit alleen geweigerd worden op planologische gronden of zijn er meer redenen denkbaar? En andersom: indien er geen planologische weigeringsgronden…Doorgaan

Tags: gemeente, planologisch, projectbesluit

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jurjen Bolsenbroek 22 Aug 2013.

Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing?
6 antwoorden 

Als architect ben ik op zoek naar een goede en goedkope bouwmethode voor een klein kantoor/atelier circa 30m2 groot.Is prefab HSB de goedkoopste manier? Betekent m.i. goedkopere fundering, snelle…Doorgaan

Tags: prefab HSB, goedkope bouwmethode voor kantoor

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Renee Petiet 20 Mrt 2013.

 

De pagina van Peter Leeuw

Vandaag op BouwProfs

Peter Leeuw heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
7 Jan 2014
Peter Leeuw heeft gereageerd op discussie Gezocht architectenbureau prefab project buitenland van Lazhar Zehar
"altijd geïnteresseerd in een ontwerpklus in het buitenland. (nog) geen specifieke ervaring mee echter. Wel met innovatieve en creatieve oplossingen voor kleine t/m grote projecten. Kijk maar eens op mijn site, misschien kunnen we elkaar van…"
13 Nov 2013
Jurjen Bolsenbroek heeft gereageerd op discussie Kan een projectbesluit worden afgedwongen? van Peter Leeuw
"Simpel en kort: Nee Een projectbesluit is een wijziging van het bestemmingsplan waarbij het project als zodanig deel gaat uitmaken van het nieuwe bestemmingsplan. Impliciet houdt dat dus ook in dat het project niet past in het huidige…"
22 Aug 2013
Discussie geplaatst door Peter Leeuw

Projectbesluit afdwingen

Korte vraag:Kan een aanvraag voor een projectbesluit alleen geweigerd worden op planologische gronden of zijn er meer redenen denkbaar? En andersom: indien er geen planologische weigeringsgronden zijn is een gemeente verplicht medewerking te verlenen aan een projectbesluit?Lees verder...
19 Aug 2013
Peter Leeuw heeft gereageerd op discussie Lage luchtvochtigheid in een energiezuinige woning, wie heeft een oplossing? van Hilco Broekman
"Hygrobox is volgens mij een luchtbevochtiginssysteem dat je op je belansventilatie kan aansluiten om dit probleem op te lossen"
8 Apr 2013
Renee Petiet heeft gereageerd op discussie Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing? van Peter Leeuw
"Hallo Peter, wellicht kun je eens kijken naar ecologisch bouwen, idd met HSB, prefab in de timmerfabriek. Sterker nog met hout uit de NL bossen van Natuurmonumenten.  Zo werkt ORGA bouw. Heb je meteen een atelier dat ook aan toekomstige…"
20 Mrt 2013
Ton Wesdijk heeft gereageerd op discussie Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing? van Peter Leeuw
"Stalen skelet met frame-invulling. Let op brandwerendheid indien nodig (hallenbouw). Je kan ook denken aan "kassenbouw", is veel creatieviteit in mogelijk. Geschakelde prefab-units. Denk daarbij aan 3*6 m1 en 2 stuks. Zelfs een blokhut is…"
18 Mrt 2013
Bert Rouwenhorst heeft gereageerd op discussie Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing? van Peter Leeuw
"Beste Peter, Natuurlijk ken ik het ontwerp niet, maar naar alle waarschijnlijkheid is staalframe bouw hier een zeer goed alternatief. Ik zou je dan ook willen voorstellen de website www.thermogreen.nl te bezoeken. Daar vindt je de mogelijkheden die…"
15 Mrt 2013
Theo van den Berg heeft gereageerd op discussie Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing? van Peter Leeuw
"Beste Peter, Ik denk dat dit inderdaad de beste combi is van goed, goedkoop en prima zelf te doen. Mochten er andere bouwmaterialen binnen je handbereik zijn, zoals prefab betonpanelen of metalen sandwichplaten, dan is dat natuurlijk het overwegen…"
14 Mrt 2013
Gerrit Kerkdijk heeft gereageerd op discussie Goedkope bouwmethode gezocht voor klein kantoor. Wat is de beste oplossing? van Peter Leeuw
"Staalframebouw is  voor kleine gebouwen en heel mooi alternatief en relatief goedkoop  waarbij zelfs 3 D gebouwd kan worden m.a.w.  het gebouw wordt in de fabriek gebouwd en kant klaar  op een gereedliggende fundering…"
14 Mrt 2013
Discussie geplaatst door Peter Leeuw

Goedkope bouwmethode

Als architect ben ik op zoek naar een goede en goedkope bouwmethode voor een klein kantoor/atelier circa 30m2 groot.Is prefab HSB de goedkoopste manier? Betekent m.i. goedkopere fundering, snelle bouwtijd (besparing arbeidskosten) en toch goede isolatie en afwerking mogelijk. Of zijn er slimmere alternatieven?Lees verder...
14 Mrt 2013
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Peter Leeuw
"Beste Peter, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In de…"
25 Jan 2013
Peter Leeuw is nu lid van BouwProfs
12 Jan 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Buro3515 architectuur BNA
Functie:
Architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.buro3515.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Duurzaam ontwerp, ervaring met woningbouw, utiliteitsbouw, scholen en gezondheidszorg. Raakvlakken met landschappelijk en stedenbouwkundig ontwerp.

www.buro3515.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 Januari 2013 om 16.50 zei Michel Eek...

Beste Peter,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Tot slot vragen we iedereen waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+