BouwProfs

De bouw online verbonden.

Peter van der eng
  • Omgeving alkmaar
  • Nederland
  • overig
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (5)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Peter van der eng

Vandaag op BouwProfs

Peter van der eng heeft gereageerd op discussie Hoe bescherm ik muren en plafond met veel relief tegen schimmels bij hoge luchtvochtigheid? van BouwProfs Redactie
"Siemens ga informeren bij de firma ECS. Dit bedrijf maakt en ontwikkeld allerlij verschillende coatings Hun product is speciaal geschikt voor dit soort toepassingen Vr. groet Peter van der eng 0653913194"
6 Mrt 2014
Peter van der eng heeft gereageerd op discussie Hoe bescherm ik muren en plafond met veel relief tegen schimmels bij hoge luchtvochtigheid? van BouwProfs Redactie
"Siemen. Je kan de wanden met brio criel van de fa ecs Te Heerhugowaard. Het is een makkelijke te verwerken coating A Kijk maar even op internet. Als je er niet uit kom hoor ik het wel wij verwerken het product al jaren. Na aanbrengen zeer…"
3 Mrt 2014
Peter van der eng heeft gereageerd op discussie Brandwerendheid verdiepingsvloer, hoe ga ik te werk? van Gertjan van Meurs
"Gertjan ik heb een product een onzichtbare coating die je balken brandwerend maakt Heb je interesse stuur mij een mail. Petervandereng@icloud.com"
11 Feb 2014
Peter van der eng heeft gereageerd op discussie Failliete aannemer wil werkzaamheden onderbrengen in andere bv, wel of niet mee in zee gaan? van Jeroen Bollen
"Jeroen in deze tijd zou ik een betrouwbare en goede aannemer zoeken ,en die is er wel Ik zou als ik jouw was betaalde ik gewoon per week. Lever zelf de materialen via het bouwdepo Ga je nooit de boot in wij werken al jaren zo. Als je interesse in…"
1 Jul 2013
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Peter van der eng
"Beste Peter, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum. In…"
28 Mei 2013
Peter van der eng heeft gereageerd op discussie Partner gezocht voor uitvoeren bouwkundig onderhoud aan commercieel vastgoed in regio Zuid Brabant en Limburg. van BouwProfs Redactie
"Martin misschien laat maar misschien een oplossing om ons te benaderen voor je totale onderhoud van je klanten wij doen ook gedeelte onderhoud kroneburg groep te Amsterdam Vriendelijke groet Peter van der Eng"
24 Apr 2013
Peter van der eng is nu lid van BouwProfs
24 Apr 2013

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Af Bouw Bedrijf Akersloot
Functie:
Eig
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://Linkedin
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouw verbouw afwerking hoge segment
Specialist vloeren hout tegels. Natuursteen. Epoxy pu
Aan en verbouw werkzaamheden stukadoor en schilderwerkzaamheden

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 Mei 2013 om 16.21 zei Michel Eek...

Beste Peter,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+