BouwProfs

De bouw online verbonden.

Pierre Jacobs
  • Man
  • Doenrade / Limburg
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (5)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Pierre Jacobs

Vandaag op BouwProfs

Pierre Jacobs heeft gereageerd op discussie spouwmuurisolatie van René Roessingh
"Beste René, Tegenwoordig worden de parels verlijmd in de spouw aangebracht........ Je zou de isolatie nog een kunnen na isoleren met Amintherm, een UF product, hierbij worden de parels alsnog gebonden. Groet, Pierre Jacobs"
22 Apr
Pierre Jacobs heeft gereageerd op discussie Vraag over montage van Isobouw Slimfix Decoplaat. van Aart Ebert
"Goedemorgen Aart, Het zou fijn zijn dat duidelijk zou worden hoe er een oplossing kan worden aangedragen. Nogmaals het verbaast mij dat bij 50 woningen maar een enkele woning is bevallen dor het probleem. Wij werken met meerdere producten voor het…"
24 Mrt
Pierre Jacobs heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
24 Mrt
Pierre Jacobs heeft gereageerd op discussie Vraag over montage van Isobouw Slimfix Decoplaat. van Aart Ebert
"Beste Aart, Het probleem dat jij hier omschrijft van de Slimfix Deco is mij ook zeker wel bekend, ook wij hebben in het verleden zolders uitgevoerd waar de platen naar onder zijn gevallen. Zelf heb ik niet het idee dat het aan de platen ligt maar…"
24 Mrt
Pierre Jacobs heeft gereageerd op discussie schimmelvorming en zwam na isolatie in de spouw, wie is verantwoordelijk? van BouwProfs Redactie
"Beste Harry, Dit vraagstuk kun je niet zomaar beantwoorden, schimmelvorming in de woning na het aanbrengen van isolatie kan een aantal oorzaken hebben en zou goed in kaart gebracht moeten worden. Zo kan er spouwvervuiling in de spouw zitten waardoor…"
30 Mei 2014
Pierre Jacobs heeft gereageerd op discussie Welke mogelijkheden voor ventilatie zie ik over het hoofd? van BouwProfs Redactie
"Heb je al aan geforceerde ventilatie via kanalen gedacht in de plafond van de aanbouw, of dak-ventilatie. Vergeet ook niet je kruipruimteventilatie te verlengen als je gaat aanbouw anders vervalt de ventilatie in de kruipruimte.   Met…"
23 Mrt 2011
Pierre Jacobs is nu lid van BouwProfs
28 Dec 2010

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Zelfstandig
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.pierrejacobs.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik werk als zelfstandig calculator, werkvoorbereider, projectleider. Eerder heb ik 15 jaar een aannemersbedrijf gehad .

Prikbord (1 commentaar)

Op 28 December 2010 om 15.38 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+