BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ron Dekker
  • Provincie Noord Holland
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (9)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Ron Dekker

Vandaag op BouwProfs

Ron Dekker heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe maken we Nederland onafhankelijk van gas? van Michel Eek
"Hoi Carl-Peter, In de winterperiode hebben we die warmte juist nodig om de woning te verwarmen. Maar het probleem is in de winterperiode zien we de zon niet zo heel veel. Dus wanneer we de zon nodig hebben om de inhoud van een boiler op te warmen…"
9 Dec 2016
Ron Dekker heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe maken we Nederland onafhankelijk van gas? van Michel Eek
"Hoi Elske, Kijk eens op onderstaande link. Misschien kan je hier iets mee. Deze is overigens ook gewoon aan te sluiten op het bestaande cv-systeem. Hone Surface Power Groet en succes,"
9 Dec 2016
Ron Dekker heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe maken we Nederland onafhankelijk van gas? van Michel Eek
"Hoi allemaal, Leuk om jullie reacties te lezen. Wat Nienke schrijft spreekt mij erg aan. We hebben nu eenmaal te maken met een bestaande verouderde woningvoorraad. Wat ik aan de vraag "Hoe maken we Nederland onafhankelijk van gas?" zou…"
9 Dec 2016
Ron Dekker heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
9 Dec 2016
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Ventilatiesysteem "Frisse School" werkt niet naar behoren, waar kan ik een objectief advies ter verbetering krijgen? van BouwProfs Redactie
"Hoi Bernard, Het lijkt mij verstandig om naar een school te gaan (zoeken) waar dit 'frisse school' systeem wel werkt. Want zelfs met natuurlijke toevoer is dit mogelijk. Bij de renovatie van de brede school De Waterhoef te…"
4 Jun 2014
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Ik wil in particulier opdrachtgeverschap een betaalbaar passiefhuis bouwen, wie helpt mee? van Cock van der Kaaij
"Goedemorgen heer van der Kaaij,   U heeft al een paar mooie reacties ontvangen en er zullen er nog wel een paar bijkomen. Daar ben ik niet bang voor.   Een eigen woning bouwen is een prachtige ervaring en dat is dan ook gelijk de…"
10 Apr 2014
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Aannemer vs onderaannemer, wie is aansprakelijk en wie geeft garantie? van BouwProfs Redactie
"Hoofdaannemer is en blijft aansprakelijk."
4 Apr 2014
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie gezocht schimmelexpert van Eric Beckman
"Graag gedaan Harry Noordberger. Ik zie je tweets af en toe voor bij komen, vandaar :-)   Vriendelijke groet,   Ron Dekker Mijnbouwhulp.nl"
17 Sept 2013
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie gezocht schimmelexpert van Eric Beckman
"Hoi,   Misschien kan Harry Noordberger je verder helpen.   http://www.zwaminspectie.nl/   Succes,   Ron Dekker Mijnbouwhulp.nl"
17 Sept 2013
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Condens problemen van Roel Dekker
"Hoi Roel, Vochtige lucht (van paard en mens) condenseert op koude oppervlakten. In deze periode is het schuine dak een koud oppervlak. Dus meer ventilatie toepassen (de vochtige lucht moet namelijk verdwijnen) en bij de kantine een geisoleerde…"
11 Dec 2012
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Rc van 3,5 naar Rc 5... maar per wanneer? van Michel Eek
"In de praktijk zijn deze Rc waarden al veel hoger. Met een Rc van 3,5 haal je de EPN norm al niet meer. Dus van dat kan de eis van Rc =5 nu al ingaan. Maar ik vind eigenlijk ook dat we moeten kijken hoe bijv. de elektriciteit  wordt…"
23 Nov 2012
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie vochtige muren in monumentaal pand (Frankrijk) van Gudule Martens
"Hoi Hoi, Cellulair glas (foamglas) in de muren toepassen lijkt mij de juiste oplossing. Dit voorkomt dat het vocht uit de bodem om hoog kan trekken. Succes. Ron Dekker mijnbouwhulp.nl"
5 Sept 2012
Ron Dekker heeft gereageerd op discussie Wat is de beste situering van een groot atrium schoolgebouw? van BouwProfs Redactie
"Hoi Paul, In mijn kleine dorpje 't Zand (N-H) hebben we sinds een paar jaar een gloed nieuw schoolgebouw. Bij dit ontwerp is er voor gekozen om veel glas op het zuiden (in het schuine dak) te realiseren. I.v.m. veel te hoge temperaturen in het…"
16 Jul 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Ron Dekker
"Beste Ron, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen. In de rubriek Bouwvragen vind je de…"
9 Mrt 2012
Ron Dekker is nu lid van BouwProfs
9 Mrt 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Mijnbouwhulp.nl
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://mijnbouwhulp.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Hoi, Mijnbouwhulp.nl verzorgt het bouwkundig tekenwerk (vergunningaanvraag) voor de particulier als voor de aannemer.

De opdrachten bestaan bijvoorbeeld uit nieuwbouw en verbouw van een recreatiewoning tot het renoveren van een basis school en van een dakkapel tot aan een nieuw te bouwen bedrijfsloods met kantoren.
Kortom van groot tot klein.

U kunt mij bereiken op: 06 - 219 122 94

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 9 Maart 2012 om 16.26 zei Michel Eek...

Beste Ron,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+