BouwProfs

De bouw online verbonden.

Tony Koster
 • Man
 • Noord Brabant
 • Nederland
 • vastgoed
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (6)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van Tony Koster

 • Jelke Boonstra
 • BouwProfs Redactie
 • Andre Letsch
 • Michel Eek

Groepen van Tony Koster

 

De pagina van Tony Koster

Vandaag op BouwProfs

Tony Koster heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
11 Nov 2016
Tony Koster heeft gereageerd op discussie Ik wil in particulier opdrachtgeverschap een betaalbaar passiefhuis bouwen, wie helpt mee? van Cock van der Kaaij
"Dag Cock, Mooi initiatief. Ik zou je kunnen helpen bij het realiseren van je woning en heb vanuit mijn bedrijf LaRes Bouwregie een relevant netwerk met ervaring in passiefhuis en energie nul woningen bouwen. Voor meer informatie…"
10 Apr 2014
Tony Koster heeft gereageerd op discussie Is de architect de aangewezen persoon om de bouw te regelen? van Michel Eek
"Ha David, Goed te lezen dat je het met me eens bent! Als de architect (ik wou de m/v discussie er buiten laten, minder relevant denk ik) er wel goed voor opgeleid zou zijn zou het nog een interne spanning in zijn functie betekenen die je mi beter…"
27 Mrt 2014
Tony Koster heeft gereageerd op discussie Is de architect de aangewezen persoon om de bouw te regelen? van Michel Eek
"Het antwoord op de stelling is in mijn beleving 'nee'. Architecten worden in Nederland niet opgeleid om het totaaloverzicht over een project te hebben en een project van A tot Z aan te sturen. De focus ligt bij een architect op het…"
27 Mrt 2014
Tony Koster heeft gereageerd op discussie Technische mogelijkheden levensduurverlenging van woningen. van BouwProfs Redactie
"Beste Sandra, Vanuit Klokbouw hebben we het concept "Ecoveren" ontwikkelt. Een concept waarbij het mogelijk is om stapsgewijs de renovatiemogelijkheden van een woning in beeld te brengen en de woning op te waarderen naar het gewenste…"
6 Mrt 2012
Andre Letsch en Tony Koster zijn nu bevriend
16 Mrt 2011
Tony Koster is nu lid van BouwProfs
9 Jan 2010

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
Vrijborg B.V.
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.vrijborg.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Organisatie
Vrijborg is een ingenieursbureau voor de bouw en gebouwde omgeving. Wij lossen huisvestings- en omgevingsvraagstukken op in de breedste zin van het woord. Dit doen we door te luisteren en te verbinden. Luisteren om de echte vraag boven tafel te krijgen en verbinden door onze kennis, kunde en ons netwerk. Onze praktische werkwijze en 20 jaar ervaring maakt dat we integraal advies genereren en de vertaalslag maken naar oplossingen op maat.

Opdrachtgevers en partnerpartijen zien in ons een team van specialisten, die uitblinken op inhoud en zij schakelen Vrijborg in voor onderzoek, advies, projectontwikkeling, ontwerp & engineering, projectmanagement en bouwbegeleiding.

In de complex wordende samenleving houden wij oog voor de menselijke maat, zowel intern als extern. We creëren bewust ruimte om proactief onontdekte kansen, talenten en ideeën te ontsluiten. Dat maakt Vrijborg een inspirerend en professioneel bedrijf om mee te werken met als resultaat een vaste en groeiende klantenkring.

Vrijborg verbindt gebieden, gebouwen en gebruikers.

Prikbord (1 commentaar)

Op 12 Januari 2010 om 10.48 zei BouwProfs Redactie...
Beste Tony,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat je lid bent geworden van ons netwerk.

Om je meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor je. Zodat je direct het meeste uit je deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht je nog over een pasfoto beschikken, dan adviseer ik je deze toe te voegen aan jouw profiel. Het maakt het netwerken nog persoonlijker en effectiever is mijn ervaring.

Ik wens je bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+