BouwProfs

De bouw online verbonden.

W.J. (Wim) van Duin
  • Schagen, Noord-Holland
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (7)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van W.J. (Wim) van Duin

Vandaag op BouwProfs

W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Wie weet de technische verklaring voor zwarte strepen op voorzetwanden? van BouwProfs Redactie
"Beste Bernard, Ook onder een op grond gestorte betonvloer ontstaat ook dampspanning en gaat door de betonvloer naar de beganegrondvloer. Is onder de vloer of onder de cementdekvloer geen dampdichte folie aangebracht, gaat de opgebouwde dampspanning…"
20 Feb
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Wie weet de technische verklaring voor zwarte strepen op voorzetwanden? van BouwProfs Redactie
"De staanders zijn de koudste punten in de nieuwe voorzetwand, hoge luchtvochtigheid door hoge dampspanning zal daar condenseren en zwart weer of zwarte strepen tot gevolg hebben. Oorzaak vermoedelijk door omgezet vocht naar damp uit de kruipruimte…"
20 Feb
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Welke vloer isolatie voor houten vloeren? van BouwProfs Redactie
"Beste Jan Paul, heb je ook al nagedacht om eventueel een folie onder de vloer aan te brengen, afhankelijk van de isolatiegraad een enkel of dubbellaags. Bijvoorbeeld Torzon, met minimale overlast een duurzaam resultaat. Succes, Wim van Duin"
21 Nov 2012
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Waar moet ik op letten als ik een cursus tot EPA-adviseur wil gaan doen? van Jos van Daatselaar
"Beste Jos, Ik heb zelf als HBO-bouwkundige met aannemerservaring de stap EPA-W en EPA-U begin 2012 bij Kader gedaan. EPA-W is met jouw kennis geen probleem, van EPA-U heb ik het installatiegedeelte als moeilijk ervaren. Omdat gegevens en foto's…"
15 Nov 2012
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Wie heeft er meer ideeën voor een duurzaam / energie zuinige te bouwen woning? - RC 5 van Michel Eek
"Michel, denk aan de koppeling tussen de boiler en de wasmacine en vaatwasser. Gebruik de gratis zonnewarmte door een Alfa-Mix (leverancier DSS uit Enschede) te gebruiken, hoeft het water niet meer electrisch verwarmd te worden."
19 Jul 2012
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Wie heeft er meer ideeën voor een duurzaam / energie zuinige te bouwen woning? - RC 5 van Michel Eek
19 Jul 2012
W.J. (Wim) van Duin heeft gereageerd op discussie Historisch pand met enkel monumentenglas van Kees Borst
"Beste Kees,   enkel glas waar mogelijk vervangen door monumentenglas (ca. 5 mm, 2 laags met folie). heeft tevens een inbraakwerende functie en kan ook uv-stralen grotendeels tegenhouden. anders is folie plakken aan de binnezijde ook een…"
21 Mrt 2012
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor W.J. (Wim) van Duin
"Beste Wim, Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen. In de rubriek Bouwvragen vind…"
23 Feb 2012
W.J. (Wim) van Duin is nu lid van BouwProfs
23 Feb 2012

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
W.J. van Duin B&A
Functie:
eigenaar/directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.wjvanduin.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bouwbegeleiding en Adviesbureau, begeleiding vanaf planvorming en aanbestedingsprocedure tot directievoerder voor de overheid, projectontwikkelaars, utiliteit.
Gebouwbeheer t.b.v. VVE's, NEN 2767 en RGD-BOEI-bouw gebouwinspecties en EPA-labeling U/W met maatwerkadvies energiebesparingen.

Prikbord (1 commentaar)

Op 23 Februari 2012 om 8.39 zei Michel Eek...

Beste Wim,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+