BouwProfs

De bouw online verbonden.

Wiebe Fokkema
  • Berkel en Rodenrijs
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Wiebe Fokkema

Vandaag op BouwProfs

Wiebe Fokkema heeft gereageerd op discussie Tips gezocht om dikke coating met gebroken kiezelsteen van gevel te verwijderen. van Bert Uitterhoeve
"Waarschijnlijk heeft de firma Blastrac in Nieuwegein een goede oplossing voor jou."
21 Mrt
Wiebe Fokkema heeft gereageerd op discussie Vertaler gezocht voor vertalen Nederlandse (bouw)teksten in het Duits. van Michel Eek
"Op de Bau te Munchen werden wij, Kemper System GmbH & Co. KG, benaderd door Van Schaik & Müller uit 't Goy. Zij boden aan om voor ons technische vertalingen te maken van het Duits naar Nederlands maar dit is voor ons niet…"
24 Feb
Michel Eek heeft een reactie achtergelaten voor Wiebe Fokkema
"Beste Wiebe, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een…"
1 Feb 2015
Wiebe Fokkema is nu lid van BouwProfs
28 Jan 2015

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Kemper System
Functie:
Sales manager Nederland
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.kemper-system.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ruim 50 jaar geleden ontwikkelde Kemper als eerste onderneming een vloeibare dakbedekking met de naam kemperol V210. Hedentendage produceren wij naast v210 vele andere vloeibare dakbedekkingen en systemenwwaaronder het oplosmiddelvrij 2K-PUR. Daarnaast hebben wij, onder de naam Coelan, vele afwerklaag voor binnen en buitentoepassingen.

Prikbord (1 commentaar)

Op 1 Februari 2015 om 10.26 zei Michel Eek...

Beste Wiebe,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

We vinden het leuk om wat meer over je te weten te komen. Dus laat iedereen weten wie je bent en voor welk bedrijf je werkt. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een blog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+