BouwProfs

De bouw online verbonden.

andries laane
  • Man
  • rotterdam
  • Nederland
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (12)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De connecties van Andries laane

  • John Verbruggen
 

De pagina van andries laane

Vandaag op BouwProfs

andries laane heeft gereageerd op discussie Gezocht: Aannemer voor nieuw te bouwen energie-neutrale woning (HSB). van BouwProfs Redactie
"Beste Bart, Onze naamgenoot Villanova Bouw uit Rijssen is specialist in passieve villa's bouwen in Nederland met Duitse aannemers. http://www.villanovabouw.nl/ Als je met hen in zee gaat is het leuk te laten horen dat je hun naam van ons…"
11 Nov 2013
andries laane heeft gereageerd op discussie Moeten we Passief bouw per wet gaan regelen? van Michel Eek
"Een aanvulling uit de prektijk. Ik ben er een groot voorstander van om de prestaties van een passiefhuis wettelijk te eisen bij een bouwvergunning. Ik hoor angst dat passief een methode is, maar het is gewoon een doel: zorgen dat je gebouw weinig…"
22 Mrt 2013
andries laane heeft gereageerd op discussie Hoe vergroot ik effectief mijn kennis op het gebied van Passiefhuizen? van Richard Muller
"De details die we ontwikkelden voor de passiefrenovatie van de Sleephelling zijn in overleg met de SBR geoptimaliseerd tot algemeen toepasbare passiefhuisdetails. deze zijn opgenomen in De SBR Referentie Details Woningbouw, deel renovatie. Hier zijn…"
12 Nov 2012
andries laane heeft gereageerd op discussie De “Rc 5 discussie” is geen wervend uithangbord voor de Nederlandse bouw. van Michel Eek
"Beste Chris, Natuurlijk ben ik het als voorstander van passief renoveren met je eens. Claudia,  Renoveren op passief niveau is niet alleen mogelijk met een nieuwe schil aan de buitenzijde, zoals bij de Kroeven is aangetoond. Ook…"
23 Okt 2012
andries laane heeft gereageerd op discussie Gezocht: adviseur/adviesbureau die een energiemaatwerkadvies kan doen bij een woning in het historische stadje Bronkhorst. van Michel Eek
"Beste Erik, Dat lijkt me een geweldige klus en helemaal op mijn lijn. Ik zou hier heel graag bij betrokken worden. Bronckhorst als voorbeeldproject lijkt me net wat (monumentaal) Nederland nodig heeft. Ik heb inmiddels twee monumentale…"
15 Aug 2012
andries laane heeft gereageerd op discussie Historisch pand met enkel monumentenglas van Kees Borst
"Beste Kees,   Goede reactie van Koos. Ook ik verwacht dat Monumentenzorg alleen blij wordt van een voorzetraam binnen de ramen. Liefst veel groter dan de buitenramen; dat is mooier van buiten en van binnen en het beperkt de daglichttoetreding…"
28 Mrt 2012
andries laane heeft gereageerd op discussie Historisch pand met enkel monumentenglas van Kees Borst
"Beste Kees,   Zoals al eerder gemeld is een (draai-kiep-)kozijn aan de binnenzijde dat goed aansluit op een isolatiewand een prima oplossing. Wij renoveerden De Sleephelling in Rotterdam (beschermd stadsgezicht) tot passiefhuizen. We zijn nu…"
22 Mrt 2012
andries laane heeft gereageerd op discussie Transparante PV overkapping. van Andre Letsch
22 Dec 2011
andries laane heeft gereageerd op discussie Is de renovatiemarkt de reddende engel voor de bouwsector? van Michel Eek
"Ik ben het er helemaal mee eens dat renovatie uiterst rendabel kan zijn. Een nog onderbelicht voordeel van renovatie ten opzicht ven nieuwbouw is dat de toekomstige levensduur van een bestaande locatie en een bestaand bouwwerk veel beter kan worden…"
11 Jan 2011
andries laane heeft gereageerd op discussie Know how gevraagd voor duurzaam verbouwen van boerderij tot kinderdagverblijf. van Michel Eek
"Beste Rob, Of dit een klus voor ons zou kunnen zijn hangt mede af van de afstand tot Rotterdam waar we zitten. Wij renoveerden de Sleephelling tot PassiefBouwen project, waarbij het primaire energiegebruik tot een minimum wordt teruggebracht. Dat…"
24 Aug 2010
andries laane heeft gereageerd op discussie Betaalbare (goedkope) duurzame bouwmethoden. van Michel Eek
"Massieve houtbouw is het meest "cradle to cradle" bouwmateriaal en bij "De Kamers" in Amersfoort is er door slim te besparen op de afwerking prachtig en heel goedkoop mee gebouwd. 'Lenotec' uit Duitsland voor de wanden…"
28 Apr 2010
andries laane heeft gereageerd op discussie Leidt uitreiking eerste PassiefBouwen keurmerk nieuw tijdperk in? van Michel Eek
"Beste Michel, Een prima initiatief om een nieuw passiefhuis in Nederland te bouwen en ook nog energieneutraal en C2C!. Pieter Weijnen van Faro verdient zeker de complimenten voor zijn inzet en enthousiasme. Maar een nieuw tijdperk...? Eerst moet…"
11 Mrt 2010
andries laane is nu lid van BouwProfs
8 Mrt 2010

Profielgegevens

Werkzaam bij:
villanova architecten
Functie:
directeur architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.villanova-architecten.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 8 Maart 2010 om 12.55 zei Michel Eek...
Geachte heer Laane,

dank voor uw aanmelding op de BouwProfs website. Met uw deelname aan BouwProfs kunt u direct netwerken met ruim 3.800 andere professionals uit de bouw.

Wilt u zo vriendelijk zijn u in te schrijven voor BouwProfs op http://www.bouwprofs.info

Alleen leden die zich inschrijven, worden op BouwProfs geaccepteerd. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit van ons netwerk aan onze leden garanderen.

Wij zien uw inschrijving graag binnen 2 werkdagen tegemoet. Mochten we geen inschrijving van u ontvangen, dan gaan we er van uit dat u geen prijs stelt op het lidmaatschap van BouwProfs. Wij zullen uw profiel dan weer verwijderen.

http://www.bouwprofs.info

Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, ontvangt u van ons ook een uitnodiging deel te nemen aan de BouwProfs groep op Linkedin.
Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+